Βαράγκης: Οριστικά εκτός των ταμπλό του Χρηματιστηρίου

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Βαράγκης: Οριστικά εκτός των ταμπλό του Χρηματιστηρίου
Την απόφαση έλαβε η Επιτροπή Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών του ΧΑ, ενώ υπενθυμίζεται πως η μετοχή της εταιρείας τελούσε σε καθεστώς αναστολής διαπραγμάτευσης επί  μακρόν και δεν υπήρχε προοπτική για την επαναδιαπραγμάτευση της.

Οριστικά εκτός των ταμπλό του Χρηματιστηρίου Αθηνών τίθεται η «Βαράγκης», σύμφωνα με ανακοίνωση.

Την απόφαση έλαβε η Επιτροπή Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών του ΧΑ, ενώ υπενθυμίζεται πως η μετοχή της εταιρείας τελούσε σε καθεστώς αναστολής διαπραγμάτευσης επί μακρόν και δεν υπήρχε προοπτική για την επαναδιαπραγμάτευση της.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

Η Εταιρία ενημερώνει τους μετόχους της και το επενδυτικό κοινό ότι η Επιτροπή Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών, κατά την συνεδρίασή της στις 06.04.2023, αποφάσισε τη διαγραφή από το Χρηματιστήριο Αθηνών των μετοχών της Εταιρίας, σε εφαρμογή του άρθρου 2.6.12. του Κανονισμού του Χρηματιστήριου Αθηνών, επειδή τελεί σε αναστολή διαπραγμάτευσης για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν υπάρχει προοπτική επαναδιαπραγμάτευσης των μετοχών της.

Ως ημερομηνία αφαίρεσης των μετοχών της Εταιρίας από τα συστήματα διαπραγμάτευσης του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ορίστηκε η Παρασκευή 21.04.2023. Συνεπεία τούτου, η Εταιρία ενημερώνει ότι το μετοχολόγιο θα τηρείται ηλεκτρονικά από την Εταιρία και οι μέτοχοι θα μπορούν να ενημερώνονται στο e-mail: [email protected]

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Hellenic Train: Επανέρχονται τα λεωφορειακά δρομολόγια Πάτρα - Κιάτο - Πάτρα

myΔΕΗ: Ο νέος ψηφιακός κόσμος της ΔΕΗ

Κορκίδης: Το λιανικό εμπόριο τροφίμων αντιμετωπίζει μια χρονιά νέων καταστάσεων

gazzetta
gazzetta reader insider insider