Intrakat: Πράσινο φως από το Δ.Σ. στο deal για την ΑΚΤΩΡ

Γιώργος Παπακωνσταντίνου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Intrakat: Πράσινο φως από το Δ.Σ. στο deal για την ΑΚΤΩΡ
Σύμφωνα με πληροφορίες, το Δ.Σ. της Intrakat εξουσιοδότησε τον αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, κ. Αλέξανδρο Εξάρχου, για την υπογραφή της συμφωνίας με την Ελλάκτωρ για την κατασκευαστική ΑΚΤΩΡ

Προχωράει το deal ανάμεσα σε Ελλάκτωρ και Intrakat για την εξαγορά της κατασκευαστικής ΑΚΤΩΡ από τη δεύτερη. Σήμερα τελείωσε πριν από λίγο, σύμφωνα με πληροφορίες, το Δ.Σ. της Intrakat το οποίο και εξουσιοδότησε τον αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, κ. Αλέξανδρο Εξάρχου, για την υπογραφή της συμφωνίας εξαγοράς της κατασκευαστικής εταιρείας ΑΚΤΩΡ.

Υπενθυμίζεται ότι προ ολίγων ημερών αντίστοιχη απόφαση εξουσιοδότησης έλαβε και το Δ.Σ. της Ελλάκτωρ.

Πλέον, αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις μέσα στις επόμενες μέρες για τη συμφωνία που εκτιμάται ότι θα ανέλθει, ως προς το τίμημα, στην περιοχή των 200 εκατ. ευρώ.

Όπως έχουμε αναφέρει, η εν λόγω συμφωνία θα οδηγήσει στη συγχώνευση των κατασκευαστικών ομίλων ΑΚΤΩΡ και Intrakat και στη δημιουργία του δεύτερου μεγαλύτερου γκρουπ στη χώρα (στον εν λόγω τομέα), με ανεκτέλεστο υπόλοιπο έργων της τάξεως των 4 δισ. ευρώ, πίσω μόνο από τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και πάνω από τις ΑΒΑΞ, Μυτιληναίο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Τα κρίσιμα Δ.Σ. για το deal Intrakat – ΑΚΤΩΡ

gazzetta
gazzetta reader insider insider