Μαθιός Πυρίμαχα: Στο 48,2% το ποσοστό του Ιωάννη Μαθιού

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μαθιός Πυρίμαχα: Στο 48,2% το ποσοστό του Ιωάννη Μαθιού
Ο Ιωάννης Μαθιός του Κωνσταντίνου ήταν δικαιούχος 4.605.656 κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρείας  Μαθιός Πυρίμαχα, ήτοι στο 46,9% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας.

Στο 48,2% επί των δικαιωμάτων ψήφου της Μαθιός Πυρίμαχα ανέρχεται πλέον το ποσοστού του κ. Ιωάννη Μαθιού, προέδρου του Διοκητικού Συμβουλίου, μετά από την μεταφορά 127.711 ονομαστικών μετοχών της εταιρείας, μετά δικαιώματος ψήφου, που αντιστοιχούν σε ποσοστό 1,3% του μετοχικού κεφαλαίου, από κοινή επενδυτική μερίδα που διατηρούσε με συνδικαιούχο την μητέρα του Αφροδίτη Περδικίδη, σε ατομική επενδυτική του μερίδα, στην αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών, στις 11 Ιανουαρίου.

Ο Ιωάννης Μαθιός του Κωνσταντίνου ήταν δικαιούχος 4.605.656 κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρείας Μαθιός Πυρίμαχα, ήτοι στο 46,9% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, και πλέον ο συνολικός αριθμός των κοινών ονομαστικών μετοχών που κατέχει ο κ. Μαθιός, ανέρχεται σε ποσοστό 48,2% επί των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας, σε ατομική επενδυτική μερίδα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Μπουτάρης: Από την Πέμπτη η αλλαγή της ονομασίας στο Χρηματιστήριο Αθηνών

gazzetta
gazzetta reader insider insider