Allianz και Eυρωπαϊκή Πίστη: Ποιοι θα είναι στην εκτελεστική επιτροπή της νέας εταιρείας

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Allianz και Eυρωπαϊκή Πίστη: Ποιοι θα είναι στην εκτελεστική επιτροπή της νέας εταιρείας
Σημειώνεται ότι η νέα σύνθεση υπόκειται στην έγκριση της ρυθμιστικής αρχής και θα έχει ισχύ μετά τη νομική συγχώνευση των δύο εταιριών.

Το Executive Committee (ExCom), που θα ηγηθεί της κοινής τους πορείας ανάπτυξης ανακοίνωσαν η Allianz Ελλάδος και η Ευρωπαϊκή Πίστη.

Σημειώνεται ότι η νέα σύνθεση υπόκειται στην έγκριση της ρυθμιστικής αρχής και θα έχει ισχύ μετά τη νομική συγχώνευση των δύο εταιριών.

Το νέο ExCom της ενοποιημένης εταιρίας, θα αποτελείται από τους (αλφαβητικά):

  • Στέφανος Βερζοβίτης. Θα αναλάβει τη θέση του Chief Operations Officer. Διαθέτει πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας σε διοικητικές θέσεις οικονομικών και πληροφορικής στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, ενώ τα τελευταία 22 χρόνια είναι Γενικός Διευθυντής Οικονομικών & Διοικητικών Υπηρεσιών στην Ευρωπαϊκή Πίστη.
  • Ισαβέλλα Βήτου, στην θέση της Chief Strategy and Integration Officer. Διαθέτει 15 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών & συμβούλων διοίκησης, ενώ τον τελευταίο 1,5 χρόνο είναι Chief Strategy and Transformation Officer στην Allianz Ελλάδος.
  • Χρήστος Γεωργίου. Θα αναλάβει τη θέση τoυ Chief Financial Officer. Διαθέτει 15 χρόνια εμπειρίας στον ασφαλιστικό κλάδο, με πιο πρόσφατο τον ρόλο του CFO της Ευρωπαϊκής Πίστης. Πριν από αυτό και για 5 χρόνια ήταν Επικεφαλής Αναλογιστής και Chief Product Officer στην Allianz Ελλάδος.
  • Θωμάς Κωνσταντινίδης. Θα αναλάβει τη θέση του Chief Investments Officer. Διαθέτει πάνω από 17 χρόνια εμπειρίας σε διοικητικές θέσεις επενδυτικού ενδιαφέροντος, ενώ από το 2005 είναι CEO της Ευρωπαϊκή Πίστη Asset Management Α.Ε.Δ.Α.Κ.
  • Στέφανος Μαλαχιάς. Θα αναλάβει τη θέση του Chief Commercial Officer. Διαθέτει 18 χρόνια εμπειρίας σε θέσεις Πωλήσεων ή Γενικής Διεύθυνσης, ενώ τα τελευταία 5 χρόνια είναι Chief Commercial Officer στην Allianz Ελλάδος.
  • Εύη Μαρτίνοβιτς. Θα αναλάβει τη θέση της Chief Legal and Compliance Officer. Διαθέτει 15 χρόνια εμπειρίας ως δικηγόρος, ενώ τα τελευταία δύο έτη είναι Chief Legal and Compliance Officer στην Allianz Ελλάδος.
  • Νίκος Χαλκιόπουλος. Θα αναλάβει τη θέση του Chief Insurance Officer. Διαθέτει 35 χρόνια εμπειρίας στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, ενώ τα τελευταία 20 χρόνια είναι γενικός διευθυντής Χαρτοφυλακίου στην Ευρωπαϊκή Πίστη.
  • Δέσποινα Χαράπη. Θα αναλάβει τη θέση της Chief HR Officer. Διαθέτει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στη διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού, ενώ τα τελευταία 6 χρόνια είναι Chief Human Resources Officer στην Allianz Ελλάδος.

Ο Χρήστος Γεωργακόπουλος, CEO της Ευρωπαϊκής Πίστης και της κοινής εταιρίας που θα προκύψει από τη νομική ενοποίηση των δύο εταιριών, δήλωσε σχετικά: «Καλωσορίζω και συγχαίρω τα μέλη του νέου ExCom της εταιρίας που θα προκύψει από την συγχώνευση της Allianz Ελλάδος και της Ευρωπαϊκής Πίστης, τα οποία σε συνεργασία μαζί μου, με το ανθρώπινο δυναμικό πωλήσεων και Εσωτερικών υπηρεσιών, αναλαμβάνουν το έργο, το χρέος, να οδηγήσουν την εταιρία στην κορυφή της Ασφαλιστικής αγοράς. Διακεκριμένα στελέχη με διακεκριμένη πορεία και προσφορά, τα μέλη του νέου ExCom είμαι βέβαιος ότι θα καταστήσουν την εταιρία μας πρώτη επιλογή της κοινωνίας των ασφαλισμένων και της κοινωνίας των εργαζομένων και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα συνεργάζομαι μαζί τους».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Επ. Κεφαλαιαγοράς: «Πράσινο φως» στην ΑΜΚ της Intrakat ύψους 100 εκατ. ευρώ

Alpha Bank: Σύμβαση ομολογιακού 60,5 εκατ. ευρώ με την ΤΕΧΝΟΦΟΡΜ του ομίλου Sunlight

gazzetta
gazzetta reader insider insider