Πάνω από τις εκτιμήσεις κέρδη και έσοδα της Jd.com στο γ' τρίμηνο - «Άλμα» 5% για τη μετοχή

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πάνω από τις εκτιμήσεις κέρδη και έσοδα της Jd.com στο γ' τρίμηνο - «Άλμα» 5% για τη μετοχή
Αρκετά υψηλότερα από τις προβλέψεις των αναλυτών διαμορφώθηκαν τα κέρδη και τα έσοδα της κινεζικής Jd.com στο τρίτο τρίμηνο του έτους.

Αρκετά υψηλότερα από τις προβλέψεις των αναλυτών διαμορφώθηκαν τα κέρδη και τα έσοδα της κινεζικής Jd.com στο τρίτο τρίμηνο του έτους, καθώς τα εκτεταμένα lockdown που επιβλήθηκαν στην ασιατική χώρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης της Covid έδωσαν σημαντική ώθηση στις διαδικτυακές αγορές.

Αναλυτικότερα, τα έσοδα του κινεζικού κολοσσού των διαδικτυακών πωλήσεων διαμορφώθηκαν στα 34,21 δισ. δολάρια (περίπου 243 δισ. γουάν), σημειώνοντας αύξηση της τάξης του 11,4% σε σχέση με τα έσοδα του γ' τριμήνου του 2021. Οι αναλυτές ανέμεναν έσοδα ύψους 34,12 δισ. δολαρίων (242,81 δισ. γουάν).

Τα καθαρά κέρδη της εταιρείας διαμορφώθηκαν στα 843 εκατ. δολάρια, έναντι καθαρής ζημίας 393 δισ. δολαρίων κατά το αντίστοιχο τρίμηνο του προηγούμενου έτους, ενώ τα κέρδη/μετοχή ανήλθαν στα 88 σεντς έναντι πρόβλεψης για κέρδη 0,66 δολαρίων/μετοχή.

Στον απόηχο των ανακοινώσεων, η μετοχή της JD.com στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης ενισχύεται άνω του 5% στις προσυνεδριακές συναλλαγές.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

CEO της Deutsche Bank: Κίνδυνος εξάρτησης της Ευρώπης από ξένες τράπεζες... όπως το παθε με την ενέργεια

Amazon: Ξεκίνησαν οι απολύσεις - «Θα συνεχιστούν και το 2023»

Πτώση στα έσοδα της Tencent - Επιπτώσεις από τα lockdown της Κίνας

gazzetta
gazzetta reader insider insider