Τρία βραβεία για την Attica Group στα Greek Hospitality Awards 2022

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τρία βραβεία για την Attica Group στα Greek Hospitality Awards 2022
Επιβραβεύθηκε για την επιλογή της να επιστρατεύσει και τα ψηφιακά μέσα επικοινωνίας (digital media) για τη δυναμική προώθηση των υπηρεσιών της αποκτώντας ηγετική παρουσία στον τομέα της ψηφιακής επικοινωνίας.

Τρία βραβεία απέσπασε η Attica Group στα «Greek Hospitality Awards 2022», τα οποία διοργανώθηκαν για 8 η συνεχή χρονιά από την ETHOS MEDIA.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «στην τελετή ανακοίνωσης των νικητών που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022, η Attica Group τιμήθηκε με τα ακόλουθα βραβεία:

  • Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Best Greek Coastal Shipping Company»
  • Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Best Internet Sales Channel»
  • Χάλκινο Βραβείο στην κατηγορία «Best Digital Advertising and Performance Campaign»

Η Attica Group για μία ακόμη χρονιά διακρίθηκε ως ο κορυφαίος Όμιλος ακτοπλοϊκών υπηρεσιών διατηρώντας την ηγετική θέση της στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και ταυτόχρονα επιβραβεύθηκε για την επιλογή της να επιστρατεύσει και τα ψηφιακά μέσα επικοινωνίας (digital media) για τη δυναμική προώθηση των υπηρεσιών της αποκτώντας ηγετική παρουσία στον τομέα της ψηφιακής επικοινωνίας.

Η διοργάνωση των Greek Hospitality Awards επιβραβεύει την αριστεία στο χώρο των ελληνικών ξενοδοχείων και του τουρισμού, μέσα από αξιοκρατική διαδικασία στην οποία συμμετέχει το κοινό καθώς και Επιτροπή Αξιολόγησης αποτελούμενη από εξέχουσες προσωπικότητες. Οι συμμετέχουσες εταιρείες διακρίνονται για τις καινοτόμες πρακτικές τους, την άρτια οργάνωση και την προσφορά στο κοινό τουριστικού προϊόντος κορυφαίου επιπέδου με βάση τα διεθνή πρότυπα».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Attica Group: Σε ΑΑ αναβαθμίστηκε η πιστοληπτική της ικανότητα από την ICAP

gazzetta
gazzetta reader insider insider