Credit Suisse: Προς επαναγορά χρέους της, αξίας έως 3 δισ. ελβετικών φράγκων

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Credit Suisse: Προς επαναγορά χρέους της, αξίας έως 3 δισ. ελβετικών φράγκων
Στην επαναγορά χρεογράφων αξίας έως 3 δισ. δολαρίων προτίθεται να προχωρήσει ο ελβετικός χρηματοπιστωτικός οίκος Credit Suisse, εν μέσω της συνεχιζόμενης κρίσης εμπιστοσύνης που αντιμετωπίζει.

Στην επαναγορά χρεογράφων αξίας έως 3 δισ. ελβετικών φράγκων προτίθεται να προχωρήσει ο ελβετικός χρηματοπιστωτικός οίκος Credit Suisse, εν μέσω της συνεχιζόμενης κρίσης εμπιστοσύνης που αντιμετωπίζει, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα.

H κίνηση έπεται του ιστορικού χαμηλού που σημείωσε η μετοχή της νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Η μετοχή έκλεισε στα 4,22 ελβετικά φράγκα την Πέμπτη, έχοντας χάσει πάνω του 50% σε διάστημα ενός έτους.

Σε σημερινή της ανακοίνωση η τράπεζα σημειώνει πως «οι συναλλαγές μας συνάδουν με την προληπτική προσέγγιση μας στη διαχείριση της συνολικής σύνθεση των παθητικού μας» και πως αποσκοπεί στην αξιοποίηση των συνθηκών της αγοράς για την επαναγορά του χρέους της σε «ελκυστικές τιμές».

Υπενθυμίζεται ο ελβετικός όμιλος φέρεται να εξετάζει και την πώληση του φημισμένου ξενοδοχείου της Savoy, που βρίσκεται στην Paradeplatz στο κέντρο της Ζυρίχης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider