Η Amazon μπαίνει στις μεταδόσεις των αγώνων του Champions League από το 2024

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Amazon μπαίνει στις μεταδόσεις των αγώνων του Champions League από το 2024
Η μεγαλύτερη εταιρεία λιανεμπορίου στον κόσμο συμφώνησε με την British Telecoms (BT) για τη μετάδοση ορισμένων από τους αγώνες των διοργανώσεων της UEFA την περίοδο 2024-2027.

Η Amazon αγόρασε τα δικαιώματα μετάδοσης ορισμένων αγώνων του Champions League στη Βρετανία από το 2024, σύμφωνα με δημοσίευμα του The Athletic.

Η μεγαλύτερη εταιρεία λιανεμπορίου στον κόσμο συμφώνησε με την British Telecoms (BT) για τη μετάδοση ορισμένων από τους αγώνες των διοργανώσεων της UEFA -Champions League, Europa League και Europa Conference League- την περίοδο 2024-2027, με την BT να διατηρεί τα δικαιώματα μετάδοσης περισσότερων παιχνιδιών, τα οποία θα αυξηθούν τα επόμενα χρόνια όπως έχει αποφασίσει η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η γενική τιμή των αγώνων έχει αυξηθεί κατά 20% περίπου, με το συνολικό πακέτο μετάδοσης των αγώνων που έχουν η Amazon και η BT να τιμολογείται στα 1,7 δισ. ευρώ για τα τρία χρόνια της συμφωνίας.

Η BT απέκτησε τα δικαιώματα μετάδοσης των διοργανώσεων της UEFA στη Βρετανία το 2015.

Από την πλευρά της, η Amazon μεταδίδει 20 αγώνες της Premier League το Ηνωμένο Βασίλειο ανά σεζόν μέσω της πλατφόρμας Prime Video.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider