O βραβευμένος σεφ με 2 αστέρια Michelin, Frank Rosin στο The Ixian Grand & All Suites Hotel στη Ρόδο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
O βραβευμένος σεφ με 2 αστέρια Michelin, Frank Rosin στο The Ixian Grand & All Suites Hotel στη Ρόδο
O βραβευμένος σεφ με 2 αστέρια Michelin, Frank Rosin, δημιουργεί αποκλειστικά για τους πελάτες του The Ixian Grand & All Suites Hotel στη Ρόδο.

Κουζίνα αστέρων αυτή την άνοιξη στη Ρόδo αφού στις 27 Απριλίου, ο βραβευμένος σεφ, με 2 αστέρια Michelin, Frank Rosin, θα βρεθεί στο μοντέρνο και ατμοσφαιρικό ξενοδοχείο The Ixian Grand & All Suites για να δημιουργήσει πιάτα που είναι βέβαιο πως θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις.

Ο Frank Rosin, με τον Executive Chef του ξενοδοχείου Νικόλα Ζουρνατζίδη και την έμπειρη ομάδα του, ετοιμάζουν μια βραδιά γευσιγνωσίας και οινογνωσίας με εκλεκτές λιχουδιές και κορυφαίες ετικέτες κρασιών αποκλειστικά για τους πελάτες του ξενοδοχείου ενώ η γαστρονομική αυτή εμπειρία περιλαμβάνεται στο πακέτο all inclusive.

Ο Μιχάλης Παπαδόπουλος, Γενικός Διευθυντής του The Ixian Grand & All Suites δηλώνει: “Είμαι πολύ χαρούμενος που επιτύχαμε να εξασφαλίσουμε τον βραβευμένο σεφ, με αστέρι Michelin, Frank Rosin, για το ξενοδοχείο μας στις 27 Απριλίου. Πολλοί από τους καλεσμένους μας προέρχονται από τη Γερμανία, γνωρίζουν και εκτιμούν τον Rosin και την κουζίνα του. Για τους υπόλοιπους είναι μια εκπληκτική ευκαιρία να τον γνωρίσουν. Επιθυμία μας είναι να κάνουμε τη διαμονή τους μαζί μας μια ξεχωριστή εμπειρία, κάθε χρόνο. Συνεργασίες σαν αυτή μας βοηθούν να το επιτύχουμε.”

Τοποθετημένο σε ένα ονειρεμένο σκηνικό, στην παραλία της Ιξιάς στη Ρόδο, σε ένα καταπράσινο τοπίο που αγγίζει το Αιγαίο, το 5 αστέρων The Ixian Grand & All Suites απευθύνεται σε ενήλικες που θέλουν να αφεθούν πραγματικά σε μια αυθόρμητη εμπειρία διακοπών και υπόσχεται να σας ξελογιάσει με στιγμές που θα γίνουν αξέχαστες αναμνήσεις στις οποίες θα θέλετε να επιστρέφετε ξανά και ξανά.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Αθήνα και Ρόδος στις 10 πόλεις με τα καλύτερα βαθμολογημένα ξενοδοχεία στο TripAdvisor

Ρόδος - Engel & Völkers: Η υψηλή ζήτηση από το εξωτερικό ανεβάζει τις τιμές των παραθεριστικών κατοικιών

gazzetta
gazzetta reader insider insider