COSMOTE Neo: Διπλάσια data στην ίδια τιμή από το πρώτο 100% digital πρόγραμμα κινητής

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
COSMOTE Neo: Διπλάσια data στην ίδια τιμή από το πρώτο 100% digital πρόγραμμα κινητής
Τα νέα πακέτα data του COSMOTE Neo διαθέτουν, πλέον, 10 GB και 20 GB και συνδυάζονται με τα εμπλουτισμένα πακέτα ομιλίας με 500’ και 1000’ προς όλα τα εθνικά δίκτυα.

Διπλάσια data και περισσότερο χρόνο ομιλίας προς όλους στην ίδια τιμή προσφέρει το COSMOTE Neo, το πρώτο εξ ολοκλήρου ψηφιακό πρόγραμμα κινητής, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη ελευθερία και ευελιξία στον καταναλωτή της digital εποχής.

Τα νέα πακέτα data του COSMOTE Neo διαθέτουν, πλέον, 10 GB και 20 GB και συνδυάζονται με τα εμπλουτισμένα πακέτα ομιλίας με 500’ και 1000’ προς όλα τα εθνικά δίκτυα. Η τιμή των πακέτων διαμορφώνεται από 19 έως 29 €/μήνα, ανάλογα με τον συνδυασμό, που επιλέγει να κάνει ο κάθε συνδρομητής.

Με το COSMOTE Neo, οι καταναλωτές, μπορούν να επιλέξουν τους συνδυασμούς των data και των λεπτών ομιλίας, κάθε μήνα σύμφωνα με τις προσωπικές τους ανάγκες από το κινητό τους, όποια στιγμή θέλουν, χωρίς δεσμεύσεις. Επιπλέον, τυχόν υπόλοιπο (data ή/και λεπτών ομιλίας) του τρέχοντος μήνα, μπορεί να καταναλωθεί μέσα στις επόμενες 31 ημέρες.

«Με το COSMOTE Neo φέραμε μια νέα εποχή στην κινητή τηλεφωνία στην Ελλάδα. Σήμερα, κάνουμε το επόμενο βήμα και διπλασιάζουμε τα data, χωρίς μεταβολή στις χρεώσεις στο πλαίσιο της ευρύτερης στρατηγικής μας για περισσότερες παροχές προς τους συνδρομητές μας. Στην COSMOTE σχεδιάζουμε και εξελίσσουμε κάθε μας προϊόν παράλληλα με τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή στην digital εποχή. Με σύμμαχό μας την τεχνολογία φτιάχνουμε έναν κόσμο καλύτερο για όλους», δήλωσε ο κ. Νίκος Φρέρης Youth & Core Mobile Product Marketing Director του Ομίλου ΟΤΕ.

COSMOTE Neo: Το πρώτο εξ ολοκλήρου και αποκλειστικά ψηφιακό πρόγραμμα κινητής

Το COSMOTE Neo δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να έχουν τον απόλυτο έλεγχο της κινητής τηλεφωνίας τους 100% ψηφιακά, μέσα από το κινητό τους τηλέφωνο. Όλα ξεκινούν και ολοκληρώνονται αποκλειστικά μέσω του My COSMOTE App, σε λίγα μόλις βήματα. Με ένα «κλικ» στο κινητό τους, οι καταναλωτές μπορούν να ενεργοποιήσουν το COSMOTE Neo και να προχωρήσουν στην ταυτοποίηση των στοιχείων τους με μία απλή selfie, να διαμορφώσουν το πλάνο τους όπως ακριβώς το επιθυμούν, να το αλλάξουν κάθε μήνα και οποιαδήποτε στιγμή, να επιλέξουν πρόσθετα πακέτα (GB, λεπτά ομιλίας, SMS), να πληρώσουν, να εξυπηρετηθούν, ακόμα και να το διακόψουν για όσο καιρό χρειαστεί και να το ενεργοποιήσουν ξανά το ίδιο εύκολα.

Με το COSMOTE Neo και το μεγαλύτερο δίκτυο κινητής στη χώρα, οι συνδρομητές έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν κορυφαία εμπειρία επικοινωνίας σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκονται με την αξιοπιστία της COSMOTE.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενεργοποιήσουν το COSMOTE Neo αποκλειστικά μέσα από το My COSMOTE App.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Cosmote: Ξεκινά η δωρεάν αναβάθμιση ταχυτήτων σταθερού ευρυζωνικού Ιnternet

gazzetta
gazzetta reader insider insider