Harley-Davidson: Επιστροφή στα κέρδη στο δ' τρίμηνο του 2021

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Harley-Davidson: Επιστροφή στα κέρδη στο δ' τρίμηνο του 2021
Στην κερδοφορία επέστρεψε κατά το δ' τρίμηνο του 2021 η Harley-Davidson, σύμφωνα με τις επιδόσεις της αμερικανικής εταιρείας κατασκευής μοτοσικλετών που ανακοινώθηκαν την Τρίτη.

Στην κερδοφορία επέστρεψε κατά το δ' τρίμηνο του 2021 η Harley-Davidson, σύμφωνα με τις επιδόσεις της αμερικανικής εταιρείας κατασκευής μοτοσικλετών που ανακοινώθηκαν την Τρίτη.

Πιο αναλυτικά, τα κέρδη της Harley-Davidson στο τελευταίο τρίμηνο του 2021 διαμορφώθηκαν στα 21,6 εκατ. δολάρια ή 0,14 δολάρια/μετοχή, την στιγμή που κατά το αντίστοιχο τρίμηνο του 2020 η εταιρεία είχε εμφανίσει ζημιές ύψους 96,4 εκατ. δολαρίων ή 0,63 δολαρίων/μετοχή

Παράλληλα, τα προσαρμοσμένα κέρδη διαμορφώθηκαν στα 0,15 δολάρια ανά μετοχή.

Σύμφωνα με το Reuters, τα έσοδα της Harley-Davidson στο δ' τρίμηνο διαμορφώθηκαν στα 816 εκατ. δολάρια, αυξημένα σε σχέση με τις εκτιμήσεις των αναλυτών που προέβλεπαν έσοδα ύψους 663,8 εκατ. δολαρίων.

Τέλος, αύξηση κατέγραψαν και οι συνολικές πωλήσεις μοτοσυκλετών της εταιρείας, οι οποίες διαμορφώθηκαν στις 18.855 μονάδες, ενώ πρΙν από έναν χρόνο είχαν ανέλθει στις 17.274.

Στον απόηχο των ανακοινώσεων, η μετοχή της Harley-Davidson στις προσυνεδριακές συναλλαγές της Wall Street ενισχύεται κατά περίπου 7% στα 38,59 δολάρια.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Serial 1: Το οικονομικό ηλεκτρικο ποδήλατο της Harley Davidson

Πώς ο Γουόρεν Μπάφετ «έσωσε» τη Harley-Davidson

gazzetta
gazzetta reader insider insider