Harley-Davidson: Μετά από ένα χρόνο σιωπής επιστρέφει με 3 ανανεωμένες μοτοσικλέτες

Harley-Davidson: Μετά από ένα χρόνο σιωπής επιστρέφει με 3 ανανεωμένες μοτοσικλέτες

Ένας ολόκληρος χρόνος πέρασε περιμένοντας μάταια κάποιο νέο από τη Harley-Davidson Motor Company, σχετικά με τις νέες της μοτοσικλέτες. Επιτέλους η ώρα αυτή έφτασε. Η θρυλική εταιρεία του Milwaukee μόλις αποκάλυψε ένα μέρος της νέας ενημερωμένης σειράς μοντέλων της από τρεις κύριες κατηγορίες για τη νέα χρονιά.

Διαβάστε ακόμα: Ένα ρολόι με εξαρτήματα από την Triumph μοτοσικλέτα του Steve McQueen στο «Great Escape»

Για το 2022, η Harley-Davidson έρχεται να επανασυστήσει μια σειρά μοτοσικλετών της με σημαντικές ενημερώσεις και αναθεωρήσεις. Ξεκινώντας από τη σειρά Touring, οι καίριες αλλαγές αφορούν στην προσθήκη νέων προδιαγραφών ST στα δημοφιλή μοντέλα Street Glide και Road Glide.

Και τα δύο προσφέρονται τώρα με τις βελτιώσεις ασφαλείας Cornering Rider της Harley, που περιλαμβάνουν ABS στις στροφές με ηλεκτρονικό έλεγχο, έλεγχος πρόσφυσης πολλαπλών λειτουργιών στις στροφές, έλεγχος ολίσθησης ροπής οπισθέλκουσας, έλεγχος συγκράτησης του οχήματος και παρακολούθηση πίεσης ελαστικών υπό τάση.

Εικόνα
Road Glide (Πηγή: Harley-Davidson)

Η HD έχει επίσης ανανεώσει την κορυφαία σειρά CVO (Custom Vehicle Operations) με τα CVO Road Glide Limited, CVO Street Glide, CVO Road Glide και CVO Tri Glide, όλα με αποκλειστικά περίπλοκα σχέδια ζωγραφισμένα στο χέρι, ευγενική προσφορά του συνεργάτη προσαρμοσμένης βαφής της Harley, Gunslinger.

Εξοπλισμένα με τον κινητήρα Milwaukee-Eight 117 της Harley-Davidson με μεγάλη διάμετρο, όλα τα μοντέλα CVO διαθέτουν τη σουίτα Cornering Rider Safety Enhancements της H-D και το προηγμένο σύστημα ψυχαγωγίας Boom! Box GTS της εταιρείας με πακέτο ήχου Rockford Fosgate.

Εικόνα
Street Glide (Πηγή: Harley-Davidson)

Αναμφισβήτητα τα μεγαλύτερα νέα από τη νέα σειρά 2022 της Harley είναι το ντεμπούτο της ενημερωμένης σειράς cruiser που περιλαμβάνει το Low Rider S 117 και το κομψό νέο Low Rider ST. Εμπνευσμένο από το κλασικό μοντέλο FXRT Sport Glide της Harley, το Low Rider ST αντλεί επίσης αρκετή επιρροή από την custom παράδοση της δυτικής ακτής και ως εκ τούτου διαθέτει ένα νέο σχέδιο φέρινγκ εφαρμοσμένο στο πλαίσιο (δημιουργήθηκε με τη χρήση υπολογιστικής δυναμικής ρευστών) που διαθέτει παρμπρίζ 6 ιντσών και προβολέα LED 5,75 ιντσών, καθώς και σκληρές βαλίτσες σε στυλ αχιβάδας που κλειδώνουν.

Και οι δύο νέες μοτοσικλέτες cruiser είναι «χτισμένες» γύρω από το σασί Softail της Harley-Davidson και κινούνται από τον κινητήρα Milwaukee-Eight 117 V-Twin της αμερικανικής φίρμας.

Εικόνα
Low Rider ST (Πηγή: Harley-Davidson)

Οι τιμές δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί για κανένα από τα μοντέλα της νέας γκάμας μοτοσικλετών της Harley-Davidson, αναμένονται ωστόσο να γίνουν γνωστές τους επόμενους μήνες μαζί με τις πλήρεις προδιαγραφές των μοντέλων. Υποθέτουμε ωστόσο ότι πολλά από τα ανανεωμένα μοντέλα θα έχουν την ίδια περίπου τιμή με τους απερχόμενους προκατόχους της σειράς.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ