Παραιτήθηκε ο CEO της Μπαρτσελόνα - Η συμφωνία με την Spotify πίσω από την αποχώρηση;

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Παραιτήθηκε ο CEO της Μπαρτσελόνα - Η συμφωνία με την Spotify πίσω από την αποχώρηση;
Ο Φεράν Ρεβέρτερ ανέλαβε το πόστο τον Ιούλιο του 2021 με στόχο τη μείωση των δανείων της Μπάρτσα και την περικοπή των μισθών.

Την παραίτηση του από τη θέση του CEO της Μπαρτσελόνα υπέβαλε ο Φεράν Ρεβέρτερ, που ανέλαβε το πόστο τον Ιούλιο του 2021 με στόχο την οικονομική αναδιάρθρωση του ισπανικού συλλόγου, μέσω του χειρισμού των δανείων της Μπάρτσα και της μείωσης των μισθών για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Σε ανακοίνωση του, ο Γερμανός αξιωματούχος αναφέρει πως αποχωρεί από τη θέση για προσωπικούς λόγους και ότι θέλει να περάσει περισσότερο χρόνο με την οικογένεια του και τα προσωπικά του σχέδια.

Σημειώνεται πως το σχέδιο που είχε ο Ρεβέρτερ μέχρι το 2026 προέβλεπε το «μάζεμα» των δανείων που έχει η Μπαρτσελόνα, που ξεπερνά τα 1,5 δισ. δολάρια, σύμφωνα με το Forbes.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας La Vanguardia, ο Γερμανός είχε εκφράσει την αντίθεση του σε εμπορική συμφωνία με την Spotify που έχει κλείσει η ομάδα και η οποία αναμένεται να επισημοποιηθεί τις επόμενες μέρες. Το deal προβλέπει ότι η Spotify θα είναι ο βασικός χορηγός στις φανέλες της αντρικής και της γυναικείας ομάδας του συλλόγου όπως και δικαιώματα για το όνομα του γηπέδου της Μπάρτσα, Καμπ Νου. Η ομάδα αναμένεται να εισπράξει 320 εκατ. δολάρια για τα 3 χρόνια διάρκειας της εμπορικής συμφωνίας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

CEO Spotify: Η διακοπή της συνεργασίας με τον Τζ. Ρόγκαν δεν θα λύσει το πρόβλημα

gazzetta
gazzetta reader insider insider