Παγκρήτια για Ταμείο Ανάκαμψης: Άμεσα διαθέσιμα τα κεφάλαια - Οι στόχοι της τράπεζας

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Παγκρήτια για Ταμείο Ανάκαμψης: Άμεσα διαθέσιμα τα κεφάλαια - Οι στόχοι της τράπεζας
Η διαθεσιμότητα των κεφαλαίων του προγράμματος και αναμένεται να έχει ιδιαίτερη απήχηση στην Κρήτη, σύμφωνα με τη διοίκηση της τράπεζας.

Τους στόχους της Παγκρήτιας Τράπεζας για τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα του Ταμείου Ανάκαμψης, περιγράφει η διοίκηση της σε σχετική ανακοίνωση.

Όπως αναφέρεται, «η συμμετοχή στο Πρόγραμμα του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας δημιουργεί για την Παγκρήτια τις προϋποθέσεις να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη χρηματοδότηση, με ευνοϊκούς όρους, των επενδυτικών σχεδίων των πελατών της και παράλληλα να επιχειρήσει την διείσδυσή της σε νέο πελατολόγιο.

Πρόσβαση στη χρηματοδότηση από τους πόρους του Προγράμματος έχουν όλες οι επιχειρήσεις (ανεξαρτήτως μεγέθους) που σκοπεύουν να υλοποιήσουν βιώσιμα επενδυτικά σχέδια, τα οποία προάγουν πολιτικές σε έναν ή περισσότερους από τους ακόλουθους 5 πυλώνες: την πράσινη ανάπτυξη, τον ψηφιακό μετασχηματισμό, την εξωστρέφεια, την καινοτομία και τη δημιουργία μεγαλύτερων και πιο ανταγωνιστικών σχημάτων μέσω συγχωνεύσεων, εξαγορών και συνεργασιών.

Όπως δήλωσε ο κ. Αντώνης Βαρθολομαίος μετά την υπογραφή του προγράμματος, η χώρα θα έχει στη διάθεσή της πόρους ύψους 31 δις. ευρώ από επιδοτήσεις και χρηματοδοτήσεις της Ε.Ε. που διαμορφώνουν μια μοναδική εθνική ευκαιρία.

Η διαθεσιμότητα των κεφαλαίων του προγράμματος είναι άμεση και αναμένεται να έχει ιδιαίτερη απήχηση στην Κρήτη όπου η τράπεζα λειτουργεί με διευρυμένο δίκτυο καταστημάτων».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Δημογραφικό: Οι μετανάστες «ανέστησαν» την Γηραιά Ήπειρο - Αυξήθηκε στα 450 εκατομμύρια ο πληθυσμός της ΕΕ το 2025

Λιανεμπόριο: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των θερινών εκπτώσεων – Οι προσδοκίες και οι «παγίδες»

Οι καλεσμένοι της JP Morgan στην Αθήνα και το τραπεζικό «μενού»

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider