PFC: Συμφωνία εξαγοράς της Mountstreet έναντι 450.000 ευρώ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
PFC: Συμφωνία εξαγοράς της Mountstreet έναντι 450.000 ευρώ
Η εξαγορά τελεί υπό την αίρεση της εγκρίσεως των αρμοδίων εποπτικών αρχών και συγκεκριμένα από την Τράπεζα της Ελλάδος.

Συμφωνία εξαγοράς του 50% της Ιρλανδικής εταιρείας Mountstreet υπέγραψε η PFC (PREMIER FINANCE CORPORATION LTD), έναντι 450.000 ευρώ.

Μέχρι στιγμής, η εξαγορά τελεί υπό την αίρεση της εγκρίσεως των αρμοδίων εποπτικών αρχών και συγκεκριμένα από την Τράπεζα της Ελλάδος.

Η σχετική ανακοίνωση έρχεται από την Τεχνική Ολυμπιακή και όπως αναφέρεται αφορά την εν Κύπρω εδρεύουσα εγγονή αυτής.

Η σχετική ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει:

«H Εταιρεία με την επωνυμία "ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ Α.Ε." (εφεξής η Εταιρεία) σε συνέχεια του από 27/4/2021 Δελτίου Τύπου ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι η εν Κύπρω εδρεύουσα εγγονή αυτής με την επωνυμία "PFC PREMIER FINANCE CORPORATION LTD" (θυγατρική κατά 100% της εταιρείας Τ.Ο INTERNATIONAL HOLDING LTD), μετά την ολοκλήρωση της διενέργειας του νομικού και οικονομικού ελέγχου, υπέγραψε συμφωνία εξαγοράς του 50% της Ιρλανδικής εταιρείας " MOUNT STREET HELLAS HOLDCO LIMITED" από την Ιρλανδική εταιρεία "MOUNT STREET HELLAS INVESTMENTS LIMITED". Το τίμημα της εξαγοράς, όπως είχε ήδη ανακοινωθεί, ανέρχεται σε 450.000 ευρώ. Η όλη εξαγορά τελεί υπό την αίρεση της εγκρίσεως των αρμοδίων εποπτικών αρχών (Τράπεζα της Ελλάδος). Η Εταιρεία θα ενημερώσει άμεσα το επενδυτικό κοινό για κάθε εξέλιξη επί του θέματος».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Νέα οικονομική διεύθυνση για την Τεχνική Ολυμπιακή

gazzetta
gazzetta reader insider insider