Επιχειρήσεις | Ελλάδα
07-12-2021 | 11:23

Attica Group: Εξαγορά ξενοδοχειακού συγκροτήματος στη Νάξο για 6,5 εκατ. ευρώ

Newsroom
Μοιράσου το
Attica Group: Εξαγορά ξενοδοχειακού συγκροτήματος στη Νάξο για 6,5 εκατ. ευρώ
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Την απόκτηση ξενοδοχειακής μονάδας στη Νάξο έναντι 6,5 εκατ. ευρώ ανακοίνωσε η Attica Group, ενισχύοντας τις επενδύσεις στην ελληνική τουριστική βιομηχανία.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, «η Attica Blue Hospitality Μον/πη Α.Ε. («Attica Blue Hospitality»), 100% θυγατρική της Attica Group, εξαγόρασε την ιδιοκτήτρια εταιρεία του ξενοδοχείου Naxos Resort Beach Hotel που βρίσκεται στον Άγιο Γεώργιο Νάξου, έναντι τιμήματος Ευρώ 6,5 εκατ., το οποίο χρηματοδοτήθηκε με τραπεζικό δανεισμό.

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα έχει ανεγερθεί σε έκταση συνολικής επιφάνειας 8.166,92 τ.μ., διαθέτει 88 δωμάτια με δυνατότητα ανέγερσης επιπλέον 1.300 τ.μ.

Η μονάδα διαθέτει πισίνα, εστιατόρια, μπαρ, αίθουσα συνεδριάσεων, γυμναστήριο, spa, και χώρο πάρκινγκ. Η Attica Blue Hospitality θα προχωρήσει στην αναβάθμιση και επέκταση των εγκαταστάσεων του ξενοδοχείου.

Η στοχευμένη δραστηριοποίηση στον ξενοδοχειακό κλάδο που ξεκινά με την αγορά του Naxos Resort Beach Hotel, διαφοροποιεί την Attica Group από τον ανταγωνισμό, διευρύνει τις δραστηριότητές της στον τουριστικό κλάδο επιτρέποντάς της να καλύψει μεγαλύτερο εύρος αναγκών των πελατών της, ενώ ταυτόχρονα της δίνει τη δυνατότητα να ισχυροποιήσει τη χρηματοοικονομική θέση της επενδύοντας σε συγγενικούς τομείςπου προσφέρουν άμεσες συνέργειες».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.