Στο Χρηματιστήριο Αθηνών το πρώτο εταιρικό ομόλογο της ElvalHalcor

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στο Χρηματιστήριο Αθηνών το πρώτο εταιρικό ομόλογο της ElvalHalcor
«H σημερινή έκδοση του εταιρικού μας ομολόγου πιστοποιεί την εμπιστοσύνη που τόσο οι επιχειρήσεις, όσο και το επενδυτικό κοινό δείχνουν στην εγχώρια αγορά ομολόγων» ανέφερε ο Λάμπρος Βαρούχας.

Το Χρηματιστήριο Αθηνών υποδέχθηκε σήμερα μέλη της Διοίκησης και στελέχη της ΕlvalHalcor, με αφορμή την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στην οργανωμένη αγορά του ΧΑ του πρώτου εταιρικού της ομολόγου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο Γενικός Διευθυντής Κλάδου Αλουμινίου της ΕlvalHalcor κ. Λάμπρος Βαρούχας κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης χτυπώντας το παραδοσιακό καμπανάκι.

Υποδεχόμενος τους εκπροσώπους της εταιρείας, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών Σωκράτης Λαζαρίδης, συνεχάρη την Διοίκηση αλλά και όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της έκδοσης, εκφράζοντας παράλληλα ευχαριστίες για την εξωστρέφεια και εμπιστοσύνη που τα τελευταία χρόνια επιδεικνύει συνολικά ο Όμιλος προς την ελληνική κεφαλαιαγορά, αξιοποιώντας την ποικιλοτρόπως.

Από την πλευρά του, ο Γενικός Διευθυντής Κλάδου Αλουμινίου της ΕlvalHalcor κ. Λάμπρος Βαρούχας, υπογράμμισε μεταξύ άλλων: «Σε λίγο αρχίζει μια δεύτερη διαπραγμάτευση, αυτή του εταιρικού μας Ομολόγου, αξίας 250.000.000 ευρώ, ένα από τα ελάχιστα Ομόλογα ανάμεσα στα 15 που θα διαπραγματεύονται από σήμερα στο ελληνικό Χρηματιστήριο που προέρχεται από τον τομέα της μεταποίησης, καταδεικνύοντας εκτός των άλλων και το δυναμισμό της ελληνικής Βιομηχανίας.

H σημερινή έκδοση του εταιρικού μας ομολόγου πιστοποιεί την εμπιστοσύνη που τόσο οι επιχειρήσεις, όσο και το επενδυτικό κοινό δείχνουν στην εγχώρια αγορά ομολόγων η οποία αναπτύσσεται ταχέως και αποτελεί πλέον ένα πρόσθετο χρηματοδοτικό εργαλείο για τις επιχειρήσεις και μια διέξοδο στους αποταμιευτές οι οποίοι μπορούν να εμπιστευτούν κάποιες εταιρίες και να επενδύσουν σ’ αυτές. Είμαστε πολύ περήφανοι για τη μεγάλη ανταπόκριση του επενδυτικού κοινού στην πρόσκλησή μας, ιδιαίτερα των ιδιωτών επενδυτών, αλλά και των θεσμικών, που υπερκάλυψαν την έκδοση κατά σχεδόν τρεις φορές, 2,94 για την ακρίβεια, τιμώντας την εταιρία μας και δίνοντάς μας δύναμη να συνεχίσουμε την αναπτυξιακή μας πορεία με σεβασμό και υπευθυνότητα.

Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να υπηρετούμε το όραμα των ιδρυτών και των μετόχων μας, με ενθουσιασμό και συνέπεια».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ElvalHalcor: Έκτακτη γενική συνέλευση για έκδοση ομολογιακού δανείου

gazzetta
gazzetta reader insider insider