AutoNation: Καλύτερα των εκτιμήσεων τα κέρδη στο γ' τρίμηνο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
AutoNation: Καλύτερα των εκτιμήσεων τα κέρδη στο γ' τρίμηνο
Σε επίπεδα άνω των εκτιμήσεων των αναλυτών διαμορφώθηκαν τα κέρδη της AutoNation Inc. κατά το τρίτο τρίμηνο του έτους, καθώς η μεγαλύτερη αμερικανική εταιρεία πώλησης οχημάτων επωφελήθηκε σημαντικά από την αύξηση των τελικών τιμών των οχημάτων.

Σε επίπεδα άνω των εκτιμήσεων των αναλυτών διαμορφώθηκαν τα κέρδη της AutoNation Inc. κατά το τρίτο τρίμηνο του έτους, καθώς η μεγαλύτερη αμερικανική εταιρεία πώλησης οχημάτων επωφελήθηκε σημαντικά από την αύξηση των τελικών τιμών των οχημάτων.

Παράλληλα, η AutoNation ανακοίνωσε την εκκίνηση ενός προγράμματος επαναγοράς ίδιων μετοχών ύψους 1 δισ. δολαρίων.

Τα καθαρά κέρδη της εταιρείας στο γ' τρίμηνο διαμορφώθηκαν στα 361,7 εκατ. δολάρια ή στα 5,12 δολάρια/μετοχή, ενώ στο αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2020 τα καθαρά κέρδη της AutoNation είχαν ανέλθει στα 182,6 εκατ. ή στα 2,05 δολάρια/μετοχή.

Παράλληλα, τα συνολικά έσοδα της εταιρείας ανήλθαν στα 6,4 δισ. δολάρια, αυξημένα κατά 18% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2020.

Οι αναλυτές εκτιμούσαν πως τα καθαρά κέρδη της εταιρείας θα ανέρχονταν στα 4,2 δολάρια/μετοχή, ενώ τα συνολικά έσοδα στα 6,3 δισ. δολάρια.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider