Συνεργασία Signify - Βαρούλκο Seaside

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Συνεργασία Signify - Βαρούλκο Seaside
To καινοτόμο σύστημα απολύμανσης του αέρα Philips UV-C Air Disinfection της Signify εμπιστεύεται για το πολυβραβευμένο εστιατόριο «Βαρούλκο Seaside» ο σεφ και ιδιοκτήτης του, Λευτέρης Λαζάρου.

To καινοτόμο σύστημα απολύμανσης του αέρα Philips UV-C Air Disinfection της Signify εμπιστεύεται για το πολυβραβευμένο εστιατόριο «Βαρούλκο Seaside» ο σεφ και ιδιοκτήτης του, Λευτέρης Λαζάρου. Η Signify (Euronext: LIGHT), παγκόσμιος ηγέτης στο φωτισμό, διασφαλίζει την ασφαλή επιστροφή του κοινού του στους κλειστούς χώρους του εστιατορίου με την εγκατάσταση φωτισμού απολύμανσης του αέρα Philips UV-C Air Disinfection.

Μετά από μελέτη που εκπονήθηκε από την Signify στον χώρο του εστιατορίου, η εταιρεία προχώρησε στην εφαρμογή μιας λύσης, ειδικά προσαρμοσμένης στις ανάγκες του εστιατορίου, τοποθετώντας 28 συσκευές Philips UV-C Active air στους βοηθητικούς χώρους και 10 συσκευές Philips UV-C upper air στις κεντρικές αίθουσες.

Οι συσκευές ανοικτού τύπου Philips UV-C upper air είναι σχεδιασμένες για να απολυμαίνουν αθόρυβα και με ασφάλεια τα άνω στρώματα του αέρα που κυκλοφορούν σε ένα χώρο, επιτρέποντας ταυτόχρονα την ανθρώπινη παρουσία, χωρίς να διακόπτονται οι καθημερινές δραστηριότητες. Περιλαμβάνουν τέσσερις λαμπτήρες UV-C των 9 Watt με τους αντίστοιχους μετασχηματιστές. Οι συσκευές κλειστού τύπου Philips UV-C Active air έχουν ενσωματωμένους ανεμιστήρες που φιλτράρουν τον αέρα εσωτερικά και τον απολυμαίνουν, χρησιμοποιώντας δύο λαμπτήρες UV-C των 60 watt, παρέχοντας στον χώρο καθαρό αέρα.

To καινοτόμο σύστημα φωτισμού απολύμανσης Philips UV-C Air Disinfection εξουδετερώνει παθογόνους μικροοργανισμούς ενώ βάσει εργαστηριακών δοκιμών, επιβεβαιώνεται η αποτελεσματικότητα του και στην απενεργοποίηση του SARS-CoV-2, του ιού που προκαλεί τον COVID-19. Πιο συγκεκριμένα, το σύστημα φωτισμού UV-C Air Disinfection απενεργοποίησε το 99,99% του SARS-CoV-2 που υπήρχε στα σωματίδια του αέρα ενός δωματίου , εντός 10 λεπτών, και ο ιός ήταν κάτω από τα ανιχνεύσιμα επίπεδα στα 20 λεπτά .

«Εν μέσω μιας πολύ δύσκολης περιόδου όπου κληθήκαμε να πάρουμε σοβαρές αποφάσεις για το πώς θα διασφαλιστεί η υγεία των επισκεπτών μας, με την επιστροφή τους στους κλειστούς χώρους του εστιατορίου μας, είμαστε πολύ χαρούμενοι που η ιδανική λύση ήρθε μέσω της καινοτόμου τεχνολογίας της Signify. Τα συστήματα απολύμανσης του αέρα, Philips UV-C Air Disinfection, θα ελαχιστοποιήσουν τον κίνδυνο μόλυνσης από τον ιό του COVID-19 για τους επισκέπτες και τους συναδέλφους μας», δήλωσε ο κύριος Λευτέρης Λαζάρου.

Από την πλευρά του, ο Dr. Πολυδεύκης Λουκόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Ελλάδος & Ισραήλ τόνισε: «Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι που το εστιατόριο υψηλής γαστρονομίας «Βαρούλκο Seaside» και ο ιδιοκτήτης του, Λευτέρης Λαζάρου, εμπιστεύθηκε τα προϊόντα Philips για να υποστηρίξει την ασφαλή επαναλειτουργία των κλειστών χώρων της εστίασης. Είμαστε σίγουροι ότι η εφαρμογή της συγκεκριμένης τεχνολογίας μπορεί να λειτουργήσει ως ένα επιτυχημένο προληπτικό μέτρο για την εστίαση, την ώρα που αναζητά τρόπους για να παρέχει στο κοινό του περιβάλλοντα απαλλαγμένα από ιούς. Αναμένουμε να τη δούμε να χρησιμοποιείται ευρέως στο άμεσο μέλλον όχι μόνο σε χώρους εστίασης αλλά και σε χώρους ξενοδοχείων, πολιτιστικών οργανισμών και αθλητικών εγκαταστάσεων».

Για περισσότερα από 35 χρόνια, η Signify βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας UV και έχει αποδεδειγμένο ιστορικό καινοτομίας. Ο φωτισμός Philips Air Disinfection της Signify σχεδιάζεται, εγκαθίσταται και χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες ασφαλείας του προϊόντος και κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας καλά ελεγχόμενες βιομηχανικές διαδικασίες. Η ακτινοβολία UV-C πρέπει να χρησιμοποιείται πάντα από επαγγελματίες σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις οδηγίες ασφαλείας. Η εταιρεία έχει εγκαταστήσει συστήματα φωτισμού Air Purification σε διάφορες τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένων των αλυσίδων retailers EDEKA Clausen στη Γερμανία, dm στη Σλοβακία και Rugby Union Club Harlequins στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider