Ελλάδα
22-09-2021 | 17:36

Νέο κατάστημα στο ΦΙΞ από τα Bread Factory

Newsroom
Μοιράσου το
Νέο κατάστημα στο ΦΙΞ από τα Bread Factory
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Nέο κατάστημα στο ΦΙΞ εγκαινιάζει η αλυσίδα πολυχώρων τροφίμων Bread Factory, ενώ παράλληλα ανακοινώνει την ενίσχυση των συνεργασιών  για την επέκταση του ιδιοπαραγόμενου προϊοντικού μείγματος των καταστημάτων με την επίτευξη νέων συμφωνιών με ισχυρά brand name.

Αναλυτικά, στο δελτίο Τύπου η εταιρεία αναφέρει:

«Ένας ακόμη δυνατός κρίκος προστίθεται στην αλυσίδα των Bread Factory που αναπτύσσεται ταχύτατα,  με την δημιουργία ενός ακόμη καταστήματος στην περιοχή του ΦΙΞ, ενώ παράλληλα ενισχύονται οι συνεργασίες για την επέκταση του ιδιοπαραγόμενου προϊοντικού μείγματος των καταστημάτων με την επίτευξη νέων συμφωνιών με ισχυρά brand name.

Το επιτυχημένο concept πολυχώρου τροφίμων που μετρά ήδη 7 καταστήματα στην Αττική και ένα στη Λάρισα, συνεχίζει την αναπτυξιακή του πορεία με το άνοιγμα εντός του Οκτωβρίου,  ενός νέου καταστήματος, έκτασης άνω των 800 τετραγωνικών μέτρων,  στην Λεωφόρο Συγγρού, στην περιοχή του  ΦΙΞ.

Τα Bread Factory, λειτουργούν από τον Νοέμβριο του 2020 με νέα μετοχική σύνθεση και διοίκηση η οποία είχε προαναγγείλει επενδυτικό πλάνο για την διεύρυνση του δικτύου, την αναμόρφωση του μοντέλου λειτουργίας τους με την προσθήκη νέων κωδικών.

Πλάνο το οποίο τηρείται απαρέγκλιτα και σε συντομότερο χρόνο από την αρχική εκτίμηση παρά τις δυστοκίες που προκάλεσε η πανδημία του Covid 19.

Όσον αφορά στην εξέλιξη του concept τα Bread Factory  έχουν προχωρήσει στην σύναψη και νέων συνεργασιών με εταιρείες που βρίσκονται σταθερά ψηλά στις προτιμήσεις των καταναλωτών, χρησιμοποιώντας υψηλή ποιότητας πρώτες ύλες από κορυφαίους προμηθευτές.

Ειδικότερα, με στόχο την διαρκή βελτίωση των ιδιοπαραγόμενων προϊόντων που η αλυσίδα διαθέτει στους καταναλωτές μέσω των τμημάτων, αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής, αλλά και των έτοιμων γευμάτων η εταιρεία χρησιμοποιεί άλευρα της Μύλοι Αγίου Γεωργίου, όσπρια 3 Α, τοματικά προϊόντα Κύκνος, προϊόντα της Hellmann’s, βελγική σοκολάτα Callebaut,  βούτυρο Γαλλίας Flechard , και αυγά από την εταιρεία Χρυσά Αυγά.

Το νέο κατάστημα θα διαθέτει, όπως και τα υπόλοιπα της αλυσίδας,  εκτός από προϊόντα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής,  διακριτά τμήματα με παραδοσιακό μαγειρευτό φαγητό, deli corner με τυποποιημένα τρόφιμα και ποτά και θα λειτουργεί σε 24ωρη βάση 365 μέρες το χρόνο

Η διοίκηση των Bread Factory,  εξακολουθεί να  προσβλέπει στην επέκταση του δικτύου καταστημάτων της σε κομβικά σημεία στην Αττική και την επαρχία, αλλά και στην ενδυνάμωση του Concept του Food Hall ( πολυχώρος τροφίμων) με την επιπλέον προσθήκη κωδικών σταδιακά αλλά και νέων εξειδικευμένων κατηγοριών διατροφής.

Στο πλαίσιο αυτό τα Bread Factory προχώρησαν στην δημιουργία νέου τμήματος παραγωγής φρέσκου παγωτού ημέρας με αυθεντική ιταλική συνταγή σε συνεργασία με Ιταλούς pastry Chef της Angolo di Gelato, φέρνοντας μια νέα πρόταση στο καταναλωτικό κοινό».
 

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.