Επιχειρήσεις | Ελλάδα
09-09-2021 | 18:53

Intercontinental: Νέος διευθυντής Οικονομικού Σχεδιασμού και Ανάλυσης

Newsroom
Μοιράσου το
Intercontinental: Νέος διευθυντής Οικονομικού Σχεδιασμού και Ανάλυσης
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Την πρόσληψη του κου. Ιωάννη Μαυρογιώργου στη θέση του Διευθυντή Οικονομικού Σχεδιασμού και Ανάλυσης (Financial Planning & Analysis Manager) ανακοίνωσε η Intercontinental International ΑΕΕΑΠ. 

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μαυρογιώργος είναι απόφοιτος του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Σπουδών και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος Φορολογίας και Ελεγκτικής του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του ιδίου πανεπιστημίου. Είναι ορκωτός ελεγκτής λογιστής και κάτοχος επαγγελματικής πιστοποίησης του Ινστιτούτου Εκπαίδευσης Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών (ΙΕΣΟΕΛ) σε συνεργασία με την Ένωση Ορκωτών Λογιστών Αγγλίας (ACCA). Επίσης, είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας.

Ο κ. Μαυρογιώργος έχει επαγγελματική εμπειρία άνω των οκτώ ετών σε ανάλογες θέσεις ευθύνης, έχοντας εργαστεί κατά το παρελθόν σε μεγάλους οργανισμούς όπως η Grant Thornton A.E. Ορκωτών Ελεγκτών & Συμβούλων Επιχειρήσεων και η ΚPMG Ορκωτοί Ελεγκτές Α.Ε. Ο κ. Μαυρογιώργος αναλαμβάνει πλήρως τα καθήκοντά του από την 7/9/2021.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.