Ryanair: Τέλος στις συνομιλίες με την Boeing για παραγγελία των 737 MAX 10

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ryanair: Τέλος στις συνομιλίες με την Boeing για παραγγελία των 737 MAX 10
«Είμαστε απογοητευμένοι που δεν μπορέσαμε να καταλήξουμε σε συμφωνία με την Boeing για την παραγγελία των MAX10», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Ryanair, Michael O'Leary.

Τέλος στις διαπραγματεύσεις με την Boeing έβαλε η Ryanair, σχετικά με μια μεγάλη παραγγελία για αεροσκάφη Boeing 737, εξαιτίας διαφωνίας όσον αφορά την τιμολόγηση, όπως ανακοίνωσε η ιρλανδική αεροπορική.

Σύμφωνα με το Reuters, η Ryanair είναι ήδη ο μεγαλύτερος πελάτης για τα 737 MAX στην Ευρωπαϊκή Ένωση, με 210 σταθερές παραγγελίες του μοντέλου MAX 8-200 των 197 θέσεων. Τον Ιούλιο ανέφερε ότι μπορεί να κάνει μια συμφωνία για μια σημαντική παραγγελία του MAX 10 των 230 θέσεων πριν από το τέλος του έτους.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο διευθύνων σύμβουλος της Ryanair, Michael O'Leary, υποβάθμισε τις ελπίδες για μια γρήγορη συμφωνία, λέγοντας συγκεκριμένα πως θα εκπλησσόταν αν υπήρχε θετική κατάληξη πριν το επόμενο έτος. Ωστόσο, σήμερα Δευτέρα, ανακοίνωσε πως οι συνομιλίες κατέρρευσαν χωρίς συμφωνία για την τιμή.

«Είμαστε απογοητευμένοι που δεν μπορέσαμε να καταλήξουμε σε συμφωνία με την Boeing για την παραγγελία των MAX10», δήλωσε ο O'Leary. «Ωστόσο, η οπτική της Boeing για την τιμολόγηση των αεροσκαφών είναι πιο αισιόδοξη από τη δική μας και έχουμε αυστηρό ιστορικό να μην πληρώνουμε υψηλές τιμές», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider