Τα ΙΚΕΑ προωθούν πρόγραμμα για επαναγορά επίπλων στις ΗΠΑ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τα ΙΚΕΑ προωθούν πρόγραμμα για επαναγορά επίπλων στις ΗΠΑ
Τα έπιπλα που είναι πλήρως συναρμολογημένα θα κοστολογούνται με βάση την κατάσταση τους, την ηλικία τους και τη λειτουργικότητα τους.

Πρόγραμμα αγοράς και πώλησης μεταχειρισμένων επίπλων στην αγορά των ΗΠΑ προωθεί τα IKEA, με τα γνωστά πολυκαταστήματα να ξεκινούν δοκιμαστικά την εφαρμογή του σχεδίου σε παράρτημα προαστίου της Φιλαδέλφεια, με στόχο την επέκταση του και σε άλλες αμερικανικές πόλεις.

Το πρόγραμμα προβλέπει πως οι «πιστοί» πελάτες της εταιρείας θα μπορούν να πωλούν τα ελαφρώς μεταχειρισμένα έπιπλα τους από τα IKEA, με αντίτιμο πίστωση από το κατάστημα. Στη συνέχεια, τα έπιπλα θα επαναπροωθούνται για πώληση, με τιμές έκπτωσης, διαθέσιμα για όλους τους πελάτες του καταστήματος.

Τα έπιπλα που είναι πλήρως συναρμολογημένα θα κοστολογούνται με βάση την κατάσταση τους, την ηλικία τους και τη λειτουργικότητα τους, με ορισμένες κατηγορίες προϊόντων, όπως οι συρταριέρες δεν θα επιλέγονται για το πρόγραμμα.

Όπως αναφέρει το CNBC, η Ikea έχει «τρέξει» το πρόγραμμα και σε άλλες χώρες, όπως τη Βρετανία, και εντάσσεται στο πλάνο της πολυεθνικής εταιρίας για να καταστήσει την επιχείρηση πιο βιώσιμη και κλιματικά ουδέτερη μέχρι το 2030.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider