Ελλάδα
08-07-2021 | 10:08

Νέα διάκριση για τη Space Hellas από τη Microsoft Advanced Specialization

Newsroom
Μοιράσου το
Νέα διάκριση για τη Space Hellas από τη Microsoft Advanced Specialization
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Την κατάκτηση της νέας σημαντικής διάκρισης, Microsoft Advanced Specialization «Windows Server and SQL Server Migration to Azure» ανακοίνωσε η Space Hellas.

Πρόκειται για τη δεύτερη υψηλού επιπέδου πιστοποίηση που αποκτά η εταιρεία - παρόχος λύσεων Cloud, Microsoft Gold Partner, Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας, από τη Microsoft, αμέσως μετά την κατάκτηση του Advanced Specialization «Linux and Open Source Databases Migration to Microsoft Azure». 

Η Space Hellas ενισχύοντας την εξειδίκευσή της στις τεχνολογίες μετάβασης στο Μicrosoft Azure για Windows, SQL Server, Linux και Open Source Databases, καλύπτει πλέον το σύνολο σχεδόν των workloads των πελατών της.

Ο Σωκράτης Κωστίκογλου, Διευθυντής IT Εφαρμογών και R&D της Space Hellas, τόνισε: Η δεύτερη διάκριση καθιστά τη Space Hellas τον κορυφαίο συνεργάτη της Microsoft που μπορούν να εμπιστεύονται οι πελάτες μας για τη μετάβαση των υποδομών τους στο Cloud, ανεξάρτητα αν τρέχουν Windows ή/και Linux, χρησιμοποιούν SQL Server ή Open Source Databases. Είναι μια σημαντική κατάκτηση που την οφείλουμε στην υψηλή τεχνογνωσία της ομάδας μας και στην εμπιστοσύνη των πελατών μας. Καλούμε τους πελάτες μας να εκμεταλλευτούν προς όφελός τους τα μοναδικά προνόμια που δίνουν οι πιστοποιήσεις αυτές, στo πλαίσιo του Advanced Migration Program με χρηματοδότηση των υπηρεσιών μετάβασης από την ίδια τη Microsoft.

Ο Κωνσταντίνος Καττιρτζής, Partner Development Lead της Microsoft Ελλάδος, Κύπρου και Μάλτας, δήλωσε σχετικά: Το Microsoft Advanced Specialization για Windows και SQL Server Migration to Azure αποτελεί μια επικύρωση της βαθιάς γνώσης και της εξειδίκευσης της Space Hellas, ενώ αποτελεί απόδειξη της εκτεταμένης εμπειρίας της στο να βοηθά τους πελάτες της να μεταφέρουν επιτυχώς τα workloads των Windows Server & SQL Server στο Azure. H εν λόγω ειδίκευση, σε συνδυασμό με το Microsoft Advanced Specialization για Linux και Open Source Databases Migration to Azure, τής προσδίδει ακόμα ένα στρατηγικό πλεονέκτημα, ενώ παράλληλα θωρακίζει και απλουστεύει τη μετάβαση των επιχειρήσεων στις απεριόριστες δυνατότητες του Microsoft Azure

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Η Space Hellas απέκτησε το 32,49% της Epsilon SingularLogic