Σε τροχιά για νέο ιστορικό υψηλό η μετοχή της Apple, το πρώτο από τον Ιανουάριο 

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Σε τροχιά για νέο ιστορικό υψηλό η μετοχή της Apple, το πρώτο από τον Ιανουάριο 
Apple
Kαταγράφουν άνοδο για έβδομη διαδοχική ημέρα (+8%), στο μεγαλύτερο σερί των τελευταίων τριών μηνών. 

Προς το πρώτο ιστορικό υψηλό κλείσιμο από τον Ιανουάριο οδηγούνται οι μετοχές της Apple, καθώς καταγράφουν άνοδο για έβδομη διαδοχική ημέρα (+8%), στο μεγαλύτερο σερί των τελευταίων τριών μηνών.

Η άνοδος σήμερα ξεπερνά το 1,4% στα 143,98 δολάρια, με τη μετοχή να αναμένεται να ξεπεράσει τα 143,16 δολάρια, υψηλό που κατέγραψε στις 26 Ιανουαρίου. Σημειώνεται πως η μετοχή πρέπει να ξεπεράσει τα 145,09 δολάρια, προκειμένου να «νικήσει» και το ενδοσυνεδριακό ρεκόρ της 25ης Ιανουαρίου.

Η μετοχή έχει σημειώσει κέρδη 8,5% έως τώρα φέτος.

Ο αναλυτής Samik Chatterjee της JP Morgan, ανέφερε ότι βλέπει μια πολύ ελκυστική θέση των μετοχών το δεύτερο εξάμηνο του έτους. Επίσης, εκτιμά πως η Apple θα είναι σε θέση να ξεπεράσει τις «σχετικά χαμηλές προσδοκίες των επενδυτών» με το λανσάρισμα του iPhone 13 το φθινόπωρο. Η σύσταση για τη μετοχή είναι overweight, ενώ αύξησε την τιμή στόχο στα 170 από 165 δολάρια.

Παράλληλα, ο Amit Daryanani της Evercore ISI έγραψε το σαββατοκύριακο ότι η ανάπτυξη του App Store της Apple ανήλθε τον Ιούνιο σε περίπου 23%, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του, σε σχέση με την αύξηση 13% τον Μάιο και την αύξηση 18% τον Απρίλιο. Τοποθετεί την τιμή στόχο στα 175 δολάρια, με σύσταση outperform.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider