Σκλαβενίτης: H νέα συνεργασία με την Cosmote και τα πλάνα έως το τέλος του έτους

Ρομίνα Νικηφόρου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Σκλαβενίτης: H νέα συνεργασία με την Cosmote και τα πλάνα έως το τέλος του έτους
Η Σκλαβενίτης εγκαινίασε από τις αρχές του Ioyl;ioy τη νέα συνεργασία της με την Cosmote ενώ στα πλάνα για το τρέχον έτος προβλέπεται η επέκταση του e-shop της στη Θεσσαλονίκη.

Σε ακόμη μία συνεργασία τον τελευταίο 1,5 χρόνο προχωρά η αλυσίδα Σκλαβενίτης, αυτή τη φορά με την Cosmote ενώ παράλληλα δρομολογεί την περαιτέρω ανάπτυξη του e-shop της, το οποίο αναμένεται να επεκταθεί στη Θεσσαλονίκη έως το τέλος τους τρέχοντος έτους.

Έτσι μετά την έναρξη της συνεργασίας της τον Μάρτιο του 2020 με την πλατφόρμα efood, η οποία δημιούργησε νέα δεδομένα στoν, ραγδαία αναπτυσσόμενο την περίοδο της πανδημίας, κλάδο των Online σούπερ μάρκετ, η Σκλαβενίτης εγκαινίασε από τις αρχές του τρέχοντος μήνα τη νέα συνεργασία της με την Cosmote.

Συγκεκριμένα, στους συνδρομητές της εταιρείας, μέσω του προγράμματος Cosmote Deals for You, παρέχεται έκπτωση 8% στην τελική τιμή σε συγκεκριμένα προϊόντα από κατηγορίες ειδών τροφίμων και προϊόντων πρώτης ανάγκης της «Σκλαβενίτης». Τα προϊόντα αυτά για το οποία οι καταναλωτές ενημερώνονται από τις ιστοσελίδες των εταιρειών, κάθε μήνα θα ανανεώνονται. Σημειώνεται ότι η συνεργασία αυτή, σε πρώτη φάση, αφορά σε αγορές που γίνονται σε όλα τα φυσικά καταστήματα σούπερ μάρκετ της αλυσίδας πανελλαδικά αλλά και σε αυτά που είναι franchise.

Μέσα στο τρέχον έτος παράλληλα, η Σκλαβενίτης δρομολογεί συνολικές επενδύσεις ύψους 50 εκατ. ευρώ σε νέα καταστήματα, ανακαίνιση των υφιστάμενων αλλά και ανάπτυξη του eshop της. Υπενθυμίζεται ότι το sklavenitis.gr ξεκίνησε δοκιμαστικά τη λειτουργία του τον Νοέμβριο του 2020 και σταδιακά επεκτάθηκε στο μεγαλύτερο μέρος της Αττικής. Στα άμεσα πλάνα της εταιρείας έως το τέλος του 2021 είναι η λειτουργία του e-shop και στη Θεσσαλονίκη. Εν τω μεταξύ συνεχίζεται η ανακαίνιση υφιστάμενων καταστημάτων της αλυσίδας σε Ελλάδα και Κύπρο ενώ δρομολογείται και η δημιουργία νέων καταστημάτων.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιοποιημένα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας, το 2019 ο τζίρος του Ομίλου Σκλαβενίτη έφτασε τα 3,28 δισ. ευρώ, ενισχυμένος κατά 9%, έναντι 3,01 δισ. ευρώ το 2018 ενώ και το πρώτο 9μηνο του 2020 – ενός έτους που βρήκε συνολικά τον κλάδο των σούπερ μάρκετ κερδισμένο- ο Όμιλος συνέχισε ανοδικά με σταθερά διψήφιους ρυθμούς ανάπτυξης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider