Ελλάδα
15-06-2021 | 18:30

Aegean: Από την Τετάρτη η έναρξη διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών στο ΧΑ

Newsroom
Μοιράσου το
Aegean: Από την Τετάρτη η έναρξη διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών στο ΧΑ
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Από αύριο, Τετάρτη 16 Ιουνίου, θα ξεκινήσει η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών της Aegean στο Χρηματιστήριο Αθηνών, σε συνέχεια της της αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου με καταβολή μετρητών και δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «το Χρηματιστήριο Αθηνών, κατόπιν της σημερινής συνεδρίασης της Επιτροπής Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών, γνωστοποιεί ότι την Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021 θα υλοποιηθεί η έναρξη διαπραγμάτευσης των 18.750.000 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας "ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε." (ISIN:GRS495003006), σε συνέχεια της αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου με καταβολή μετρητών και δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων.

Επίσης, η Επιτροπή Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών κατά τη σημερινή συνεδρίαση ενέκρινε:

-την εισαγωγή προϊόντος δανεισμού επί της μετοχής "ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ Α.Ε. (ΕΛΧΑ)" και καθόρισε ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης την Τρίτη 22 Ιουνίου 2021.

-την παραίτηση της εταιρίας - μέλους του Χ.Α. "ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ." από την ιδιότητα του Ειδικού Διαπραγματευτή επί της μετοχής της εταιρείας "ATTICA ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε.". Ως τελευταία ημέρα Ειδικής Διαπραγμάτευσης επί της μετοχής της εισηγμένης εταιρείας ορίζεται η Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021». 

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.