Η BlackRock επενδύει 100 εκατ. στερλίνες στις κατοικίες συνταξιούχων της Βρετανίας

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η BlackRock επενδύει 100 εκατ. στερλίνες στις κατοικίες συνταξιούχων της Βρετανίας
Η επένδυση αφορά την ανάπτυξη 1.000 κατοκιών, οι οποίες όταν ολοκληρωθούν θα έχουν μια συνδυαστική αξία 500 εκατ. στερλινών

Επένδυση στην αγορά κατασκευής κατοικιών για συνταξιούχους στη Βρετανία επενδύει με 100 εκατ. στερλίνες η BlackRork, με την συμμετοχή 75 σεντ ανά μετοχή σε ένα κοινό εγχείρημα με την Audley Group, εταιρείας ανάπτυξης κατοικιών για συνταξιούχους.

Έχουμε το προνόμιο να μπορούμε να επενδύσουμε σε κάθε κλάδο» δήλωσε στο Financial Times ο Τόμας Μιούλερ, μάνατζερ κεφαλαίων στην BlackRock, για να συμπληρώσει πως «αποφασίσαμε να επενδύσουμε σε περισσότερο αμυντικές και προσηλωμένες στο εισόδημα στρατηγικές μέσα στην πανδημία».

Η επένδυση αφορά την ανάπτυξη 1.000 κατοκιών, οι οποίες όταν ολοκληρωθούν θα έχουν μια συνδυαστική αξία 500 εκατ. στερλινών, σύμφωνα με την Black Rock. Το πρώτο έργο θα γίνει στο Ουότφορντ, με την κατασκευή 255 κατοικιών.

Σύμφωνα με τον Μιούλερ, υπάρχουν κοντά στους 100.000 ανθρώπους άνω των 65 ετών σε απόσταση 20 λεπτά με αυτοκίνητο από το σημείο, ενώ στην περιοχή έχουν χτιστεί πάνω από 200 σπίτια για συνταξιούχους τα τελευταία 5 χρόνια.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Σε startups για την μείωση του άνθρακα επενδύουν η BlackRock και η Temasek

gazzetta
gazzetta reader insider insider