Επανήλθε online το Coinbase - «Οργή» χρηστών για τα τεχνικά προβλήματα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Επανήλθε online το Coinbase - «Οργή» χρηστών για τα τεχνικά προβλήματα
Διορθώθηκαν τα τεχνικά προβλήματα που παρουσίασε η πλατφόρμα Coinbase.

Επανέλθε online για όλους τους χρήστες, η πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων Coinbase, μετά τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετώπησε εν μέσω μεγάλης πτώσης των κρυπτονομισμάτων.

Για αρκετή ώρα, πολλοί χρήστες δεν μπορούσαν να συνδεθούν με τους λογαριασμούς τους με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί εκνευρισμός, καθώς δεν μπορούσαν να «εκμεταλλευτούν τις βαριές απώλειες που σημειώνουν τα κρυπτονομίσματα», αναφέρει το CNBC.

«Βλέπουμε κάποια προβλήματα στα Coinbase και Coinbase Pro και είναι σε γνώση μας ότι ορισμένες λειτουργίες ενδέχεται να μην λειτουργούν εντελώς φυσιολογικά», ανέφερε νωρίτερα η εταιρεία, ενώ πλέον σε tweet της αναφέρει μεταξύ άλλων «Διορθώσαμε το πρόβλημα και ελέγχουμε την κατάσταση... Ζητούμε ειλικρινά συγνώμη για οποιοδήποτε πρόβλημα... και σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας».

Η μετοχή της Coinbase σημείωνε πτώση 10% κατά το ξεκίνημα των συναλλαγών.

Η Binance, ακόμα μία δημοφιλής πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων, έθεσε «εκτός συναλλαγών» την απόσυρση των κρυπτονομισμάτων ethereum, νωρίτερα σήμερα, αν και πλέον οι συναλλαγές έχουν επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Bitcoin: Ξανά κάτω από τις 40.000 δολάρια - Πλησιάζει ο «πάτος»;

gazzetta
gazzetta reader insider insider