Επιχειρήσεις
29-03-2021 | 20:11

Ποια κοινοπραξία μειοδότησε στον διαγωνισμό 90 εκατ. ευρώ της ΕΥΔΑΠ

Ποια κοινοπραξία μειοδότησε στον διαγωνισμό 90 εκατ. ευρώ της ΕΥΔΑΠ
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Η κοινοπραξία ΕΚΤΕΡ, Θέμελη, ΕΡΕΤΒΟ, Δ. Κωνσταντινίδης φέρεται να έδωσε την καλύτερη προσφορά στον μειοδοτικό διαγωνισμό που προωθεί η ΕΥΔΑΠ αναφορικά με την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ», εκτιμώμενης αξίας περίπου 90 εκατ. ευρώ (72,85 εκατ. ευρώ χωρίς Φ.Π.Α. 24 %).

Σύμφωνα με πληροφορίες (το πρωί έγινε η αποσφράγιση των φακέλων) υπέβαλε την μεγαλύτερη έκπτωση με ποσοστό άνω του 23%. Ακολούθησε η ΤΕΡΝΑ με έκπτωση περίπου 21,4% και η ΑΒΑΞ με έκπτωση λίγο πάνω από 20%.

Βέβαια, μένει να φανεί αν οι φάκελοι με τις προσφορές πληρούν όλες τις προϋποθέσεις, να γίνει προσεχώς ο σχετικός έλεγχος και όλες οι απαραίτητες διαδικασίες κ.λπ. για να φανεί αν ανακηρυχθεί και ανάδοχος. 

Αντικείμενο του έργου είναι κατασκευή των δικτύων αποχέτευσης ακαθάρτων σε οικισμούς του Δήμου Μαραθώνα για τη συλλογή και μεταφορά των αστικών λυμάτων στο αντλιοστάσιο ακαθάρτων στον Άγιο Παντελεήμονα. Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί στα επόμενα 5 χρόνια. Χρηματοδοτείται από το Ταμείο Συνοχής στο πλαίσιο του Ε.Π.: «Υ.ΜΕ.ΠΕΡ.Α.Α. 2014-2020» στον Α.Π. 14 «ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ» και από πιστώσεις της ΕΥΔΑΠ. Το ποσοστό συγχρηματοδότησης των επιλέξιμων δαπανών του έργου ανέρχεται σε ποσοστό περίπου 90%. 

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.