Ο Mr Forthnet «φλερτάρει» με την Ιντερ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ο Mr Forthnet «φλερτάρει» με την Ιντερ

Σενάριο αλλαγής της μετοχικής σύνθεσης της δημοφιλούς ποδοσφαιρικής ομάδας του Μιλάνο, Ιντερ, δημοσιοποιεί ο ιταλικός Τύπος, με τον γνωστό μας Νίκο Σταθόπουλο, μάνατζερ της BC Partners, αλλά και πρόεδρο της Forthnet/Nova να εμφανίζεται ως υποψήφιος επενδυτής.

Ειδικότερα, ο ιταλικός Τύπος, η Corriere dello Sport αλλά και η Repubblica, αναφέρουν πως ο Έλληνας, Νίκος Σταθόπουλος, που μιλάει άπταιστα ιταλικά ανάμεσα στις πέντε ξένες γλώσσες και έχει ιδιαίτερη εμπειρία και επαφές από το κομμάτι των τηλεπικοινωνιών και των Media, νυν πρόεδρος της NOVA, συζητά με την Ίντερ για την εξαγορά των μετοχών.

Συγκεκριμένα η BC Partners, με την οποία συνεργάζεται ο «Mr Forthnet», φέρεται να προσπαθεί να εξαγοράσει το κλαμπ του Μιλάνου έναντι 500 εκατ. ευρώ. Από το περιβάλλον των Κινέζων ιδιοκτητών της Ίντερ, της Suning Group, διαψεύδεται οποιαδήποτε πρόθεση πώλησης των μετοχών, ωστόσο, η ιταλική εφημερίδα αναφέρει ότι οι συζητήσεις βρίσκονται ακόμη σε πρώιμο στάδιο, επομένως τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider