Ο Έλον Μασκ θα επιθεωρήσει προσωπικά τα σημεία απογείωσης πυραύλων της SpaceX

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ο Έλον Μασκ θα επιθεωρήσει προσωπικά τα σημεία απογείωσης πυραύλων της SpaceX
Ο Μασκ ανακοίνωσε πως θα μεταβεί στη Φλόριντα αυτή την εβδομάδα, για να επιθεωρήσει προσωπικά τους χώρους εκτόξευσης και να ενημερωθεί επί τόπου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τεχνικοί της διαστημικής εταιρείας.

Προσωπικά θα επιθεωρήσει τα δύο σημεία εκτόξευσης πυραύλων της SpaceX, ο Έλον Μασκ, μετά τις δύο αποτυχημένες απόπειρες απογείωσης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Business Insider, την Πέμπτη 1/10 και την Παρασκευή 2/10 παρουσιάστηκαν προβλήματα κατά τις προγραμματισμένες εκτοξεύσεις του Starlink και του Falcon 9, γεγονός που τράβηξε ιδιαίτερα την προσοχή του ιδιοκτήτη της εταιρείας.

Ο Μασκ ανακοίνωσε πως θα μεταβεί στη Φλόριντα αυτή την εβδομάδα, για να επιθεωρήσει προσωπικά τους χώρους εκτόξευσης και να ενημερωθεί επί τόπου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τεχνικοί της διαστημικής εταιρείας.

Μάλιστα, σύμφωνα με την Ars Technica, η προσωπική παρουσία του μεγιστάνα της ηλεκτρικής αυτοκινητοβιομηχανίας δείχνει μια στροφή ενδιαφέροντος, καθώς τον τελευταίο καιρό ο Μασκ έχει επικεντρωθεί στο project Starship και τη νέα βάση της SpaceX's στη Boca Chica του Texas.

Διαβάστε επίσης:

Φωτογραφία: Getty Images / Ideal Image.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider