Bergmann Kord: Σημαντικές διακρίσεις στα Medical Beauty Awards 2020

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Bergmann Kord: Σημαντικές διακρίσεις στα Medical Beauty Awards 2020
Gold Award στην κατηγορία Best Hair Clinic Spot Design & Silver Award στις Καινοτόμες Θεραπείες.

Mε την κορυφαία διάκριση, το Gold Award στην κατηγορία «Best Hair Clinic Spot Design» των Medical Beauty Awards 2020, βραβεύθηκε η Bergmann Kord (www.kord.gr), επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά ότι πρόκειται για την κορυφαία κλινική μαλλιών στην Ελλάδα όχι μόνο στις μεταμοσχεύσεις μαλλιών και θεραπειών τριχόπτωσης, αλλά και σε επίπεδο πολυτελών και λειτουργικών εγκαταστάσεων που διαθέτει.

Η διευρυμένη Κριτική Επιτροπή των Medical Beauty Awards - την οποία αποτελούσαν κορυφαίοι εκπρόσωποι επιστημονικών συλλόγων και φορέων, καταξιωμένοι ιατροί και έμπειροι managers του κλάδου, με Πρόεδρο της Επιτροπής τον Πρόεδρο του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, Dr. Αθανάσιο Εξαδάκτυλο, Πλαστικό Χειρουργό - , απένειμε το Gold Award στην Bergmann Kord αξιολογώντας τις υψηλής αισθητικής εγκαταστάσεις της, οι οποίες εκτείνονται σε 4.028 τ.μ. σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Πάτρα, Λάρισα και Ρόδο, όπου λειτουργούν οι 7 ιδιόκτητες Κλινικές Μαλλιών της.

H Bergmann Kord εξάλλου, στο πλαίσιο του ίδιου θεσμού απέσπασε μια ακόμα σημαντική διάκριση, το Silver Award στις Καινοτόμες Θεραπείες, για το λανσάρισμα του PRP Plus, που αποτελεί την επόμενη γενιά θεραπειών Τριχόπτωσης με Αυτόλογους Αυξητικούς Παράγοντες και εφαρμόζεται στην Ελλάδα αποκλειστικά από τους Ιατρούς της Bergmann Kord.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider