Εγκαινιάστηκε το νέο κατάστημα LEROY MERLIN στον Κηφισό

Ρομίνα Νικηφόρου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Εγκαινιάστηκε το νέο κατάστημα LEROY MERLIN στον Κηφισό
Πρόκειται για μία επένδυση ύψους 5 εκατ. ευρώ που ολοκληρώθηκε μέσα σε μόλις 7 μήνες και συνολικά δημιουργούνται 150 θέσεις εργασίας.

Το νέο κατάστημα LEROY MERLIN στον Κηφισό, το έβδομο της αλυσίδας  στην Ελλάδα, εγκαινιάστηκε την Τετάρτη το πρωί, ενώ ανοίγει τις πόρτες του για το κοινό την Παρασκευή 26 Ιουνίου.

Το κατάστημα, όπως είχε ήδη γράψει το insider.gr εκτείνεται σε έναν χώρο 10.000 τ.μ. που βρίσκεται στη Λεωφόρο Κηφισού 60 & Ηρούς στην έξοδο Λένορμαν ενώ διαθέτει 500 θέσεις δωρεάν parking.

Πρόκειται για μία επένδυση ύψους 5 εκατ. ευρώ που ολοκληρώθηκε μέσα σε μόλις 7 μήνες και συνολικά δημιουργούνται 150 θέσεις εργασίας, ενώ αποτελεί ακόμη μια ψήφο εμπιστοσύνης του Adeo Group στην ελληνική αγορά.

Τα εγκαίνια έγιναν παρουσία του Γάλλου πρέσβη Patrick Maisonnave, του Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη και του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη.

Για πολύ χαρμόσυνο νέο καθώς μέσα στην κρίση της πανδημίας «οι επενδύσεις όχι μόνο δεν σταματούν αλλά συνεχίζονται» έκανε λόγο ο κ. Γεωργιάδης επισημαίνοντας παράλληλα το γεγονός ότι μια κορυφαία αλυσίδα παγκοσμίων συνεχίζει τις επενδύσεις στη χώρα μας. Αναφέρθηκε επίσης στις νέες θέσεις εργασίας που δημιουργούνται καθώς και στην προοπτική που θα δώσει στην περιοχή.

Ο Γάλλος Πρέσβης Patrick Maisonnave τόνισε ότι «τα σημερινά εγκαίνια αποτελούν απόδειξη δυναμικότητας, μαχητικού πνεύματος και προθυμίας για να ξεπεραστεί κάθε δυσκολία και να ατενίσουμε το μέλλον με ελπίδα. Είμαι ευγνώμων στην LEROY MERLIN και τους εργαζόμενούς της, που κατέστησαν δυνατό να είμαστε σήμερα όλοι εδώ».

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης ανέφερε «θέλω να ευχηθώ καλές δουλειές και να τονίσω πως υποστηρίζω αυτές τις προσπάθειες στις οποίες το σωστό επιχειρείν πρωταγωνιστεί, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας και διευκολύνοντας τους καταναλωτές. Η LEROY MERLIN έχει αποδείξει έμπρακτα ότι τα καταφέρνει».

Ο Olivier Arduin, Γενικός Διευθυντής της LEROY MERLIN Ελλάδας και Κύπρου δήλωσε: «Λειτουργώντας ήδη 6 φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα, 1 στην Κύπρο καθώς και ένα ιδιαίτερα επιτυχημένο ηλεκτρονικό κατάστημα, συνεχίζουμε το όραμά μας με το νέο μας κατάστημα, εδώ στον Κηφισό. Αυτό το κατάστημα έχει για εμάς πολύ μεγάλη αξία, γιατί δημιουργήθηκε υπό τις δυσκολότερες συνθήκες λόγω κορωνοϊού. Και το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε με το κόψιμο της σημερινής κορδέλας είναι ότι είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στην αγορά, στους καταναλωτές και στην οικονομία της Ελλάδας, παρ’ όλες τις αντιξοότητες και ταυτόχρονα να υποσχεθούμε αξέχαστες αγοραστικές εμπειρίες στο νέο μας κατάστημα».

insider

Οι νέες υπηρεσίες του καταστήματος

Σημειώνεται ότι το νέο κατάστημα LEROY MERLIN, το οποίο λειτουργεί βάσει όλων των απαιτούμενων ρυθμίσεων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, θα προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε κατασκευή, ανακαίνιση και βελτίωση οποιουδήποτε χώρου ιδιώτη και επαγγελματία με χιλιάδες προϊόντα, από οικοδομικά υλικά και ολοκληρωμένες λύσεις για την κουζίνα και το μπάνιο, μέχρι είδη κήπου και διακόσμησης, καθώς και μία σειρά από νέες υπηρεσίες ενισχύοντας έτσι την εμπειρία των πελατών,.

Μάλιστα με αφορμή το άνοιγμα του νέου καταστήματος η LEROY MERLIN προσθέτει νέες υπηρεσίες στη λίστα παροχών της όπως: Services center, design lab και εργαστήριο για κοπή κλειδιών, ευέλικτες πληρωμές με ένα ειδικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα, ειδικές προσφορές και υπηρεσίες για επαγγελματίες και τεχνίτες, όπως δυνατότητα παράδοσης εντός 24 ωρών ανεξαρτήτως μεγέθους καθώς και αποκλειστική τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης τεχνιτών, drive through οικοδομικών υλικών από τις 7:00 π.μ. - 21:00 μ.μ. και ειδικές τιμές για μέλη του LEROY MERLIN club.

Παράλληλα, όπως επισημαίνεται,  μετά την επιτυχημένη πορεία του Homistas Lab στο κατάστημα της B. Σοφίας, η εταιρία θα λανσάρει το δεύτερο Lab στην Ελλάδα, έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο για τα μέλη της LEROY MERLIN όπου θα μπορούν να δημιουργήσουν τη δική τους κατασκευή, να δοκιμάζουν εργαλεία και λύσεις αλλά και να παρακολουθούν σεμινάρια από εξειδικευμένους τεχνικούς και ειδικούς του Ηome Ιmprovement.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider