Έρχεται νέο κατάστημα LEROY MERLIN στη λεωφόρο Κηφισού

Ρομίνα Νικηφόρου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Έρχεται νέο κατάστημα LEROY MERLIN στη λεωφόρο Κηφισού
Το νέο LEROY MERLIN εκτείνεται σε 10.000 τ.μ. ενώ διαθέτει συνολικά 500 θέσεις parking.

Σε λίγες μέρες ανοίγει τις πόρτες του, στη Λεωφόρο Κηφισού και συγκεκριμένα στο ύψος του Περιστερίου (στην έξοδο Λένορμαν), ένα νέο κατάστημα LEROY MERLIN.

Σύμφωνα με πληροφορίες το κατάστημα δημιουργήθηκε μέσα σε 6 μήνες ενώ αποτελεί μια επένδυση ύψους 5 εκατ. ευρώ. Συνολικά δημιουργούνται150 νέες θέσεις εργασίας ενώ δημιουργεί επιπλέον αξία για την εμπορική και οικονομική δραστηριότητα της συγκεκριμένης περιοχής.

Το νέο LEROY MERLIN εκτείνεται σε 10.000 τ.μ. ενώ διαθέτει συνολικά 500 θέσεις parking.

Νέες υπηρεσίες

Η εταιρεία, όπως επισημαίνει, με αφορμή το συγκεκριμένο νέο κατάστημα θα λανσάρει μία σειρά από νέες υπηρεσίες ενισχύοντας έτσι την εμπειρία των πελατών της.

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι μετά από την επιτυχημένη πορεία του Homistas lab στο κατάστημα της Bασιλίσσης Σοφίας, η εταιρεία θα λανσάρει το δεύτερο Lab στην Ελλάδα, έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο για τα μέλη του community της LEROY MERLIN όπου θα μπορούν να δημιουργήσουν τη δική τους κατασκευή, να δοκιμάζουν εργαλεία και λύσεις αλλά και να παρακολουθούν σεμινάρια από εξειδικευμένους τεχνικούς και ειδικούς του Ηome Ιimprovement.

Τέλος επισημαίνεται ότι το κατάστημα έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την τήρηση των κανόνων υγιεινής, ώστε οι καταναλωτές να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους εύκολα και με ασφάλεια.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider