Folli Follie: Σε εκούσια εκκαθάριση η FF Group Sourcing Limited

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Folli Follie: Σε εκούσια εκκαθάριση η FF Group Sourcing Limited
H ανακοίνωση της εταιρείας.

Με ανακοίνωσή της η Folli Follie γνωστοποιεί ότι στις 5 Ιουνίου 2020 θα λάβει χώρα Γενική Συνέλευση των εταίρων της εδρεύουσας στο Χονγκ Κονγκ θυγατρικής της εταιρείας “FF Group Sourcing Limited”, κατά την οποία η Εταιρεία (κατέχουσα το 99,9% του μετοχικού κεφαλαίου) θα αποφασίσει την θέση της FF Group Sourcing Limited, υπό την οποία ενοποιούνται τα οικονομικά αποτελέσματα του υπο-ομίλου APAC, σε εκούσια εκκαθάριση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η εταιρεία με την επωνυμία «Folli Follie Ανώνυμη Εμπορική Βιοτεχνική και Τεχνική Εταιρεία» και τον διακριτικό τίτλο “FF GROUP” (εφεξής η «Εταιρεία») ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι στις 5 Ιουνίου 2020 θα λάβει χώρα Γενική Συνέλευση των εταίρων της εδρεύουσας στο Χονγκ Κονγκ θυγατρικής της εταιρείας “FF Group Sourcing Limited”.

Κατά την εν λόγω Γενική Συνέλευση, η Εταιρεία (κατέχουσα το 99,9% του μετοχικού κεφαλαίου) θα αποφασίσει την θέση της FF Group Sourcing Limited, υπό την οποία ενοποιούνται τα οικονομικά αποτελέσματα του υπο-ομίλου APAC, σε εκούσια εκκαθάριση. Οι κ.κ. Derek Lai Kar Yan και Ben Yip της Deloitte Touche Tohmatsu (Hong Kong) θα οριστούν εκκαθαριστές, γεγονός που διασφαλίζει την βέλτιστη διαχείριση της εναπομείνασας αξίας εντός του υπο-ομίλου APAC, καθώς και την αγαστή συνδρομή στο πλαίσιο του εν εξελίξει διαχειριστικού ελέγχου και των εν γένει ερευνών από τις δικαστικές και εποπτικές αρχές.

Η εν λόγω απόφαση εντάσσεται στην ευρύτερη προσπάθεια εξυγίανσης της Εταιρείας και των διεθνών δραστηριοτήτων της. Η Εταιρεία θα εργαστεί από κοινού με τους εκκαθαριστές της FF Group Sourcing Limited, ώστε να διασφαλιστεί η συνέχιση της εκμετάλλευσης του χαρτοφυλακίου σημάτων της Εταιρείας στην περιοχή APAC και η ομαλή μετάβαση των συναφών δραστηριοτήτων σε υγιή πλέον βάση. Η παρούσα ανακοίνωση δημοσιεύεται από την Folli Follie Ανώνυμη Εμπορική Βιοτεχνική και Τεχνική Εταιρεία σύμφωνα με τον Κανονισμό για την Κατάχρηση της Αγοράς (EΕ) 596/2014 (MAR) και τον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Περιέχει πληροφόρηση που εμπίπτει στην έννοια της προνομιακής πληροφορίας για τους σκοπούς του άρθρου 7 του MAR. Για τους σκοπούς του MAR και του άρθρου 2 του Εκτελεστικού Κανονισμού (ΕΕ) 2016/1055 της Επιτροπής, το υπεύθυνο πρόσωπο για την δημοσίευση της παρούσας ανακοίνωσης για λογαριασμό της Εταιρείας είναι η κα. Μανταλένα Κασιδιαροπούλου, του Τμήματος Επενδυτικών Σχέσεων».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider