Κοντά στο 2,75% το επιτόκιο για το ομόλογο του Μυτιληναίου – Κλείνει σήμερα το βιβλίο προσφορών

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Κοντά στο 2,75% το επιτόκιο για το ομόλογο του Μυτιληναίου – Κλείνει σήμερα το βιβλίο προσφορών
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Τα κεφάλαια που θα αντληθούν θα διατεθούν για τη χρηματοδότηση γενικών εταιρικών σκοπών και την καταβολή των προμηθειών και εξόδων της έκδοσης.

Κοντά στο 2,75% ορίστηκε το επιτόκιο για το ομόλογο πενταετούς διάρκειας που εκδίδει ο όμιλος Μυτιληναίος, με στόχο την άντληση ποσού έως 500 εκατ. ευρώ.

Το βιβλίο προσφορών για το πενταετές ομόλογο άνοιξε χθες Πέμπτη, ενώ αναμένεται να κλείσει σήμερα Παρασκευή.

Την έκδοση έχει αναλάβει η άμεση θυγατρική της εταιρείας με έδρα στο Λουξεμβούργο, Mytilineos Financial Partners S.A., ενώ τα κεφάλαια που θα αντληθούν θα διατεθούν για τη χρηματοδότηση γενικών εταιρικών σκοπών και την καταβολή των προμηθειών και εξόδων της έκδοσης.

Οι ανάδοχοι της έκδοσης

Οι Citigroup Global Markets Limited, HSBC Bank plc και J.P. Morgan Securities plc θα ενεργήσουν ως Ενεργοί Συνδιαχειριστές του Βιβλίου Προσφορών (Joint Physical Bookrunners), οι Credit Suisse Securities (Europe) Limited, Goldman Sachs International και Nomura International plc θα ενεργήσουν ως Συνδιαχειριστές του Βιβλίου Προσφορών (Joint Bookrunners) και οι Alpha Bank, Eurobank Ergasias, Εθνική Τράπεζα και Τράπεζα Πειραιώς θα ενεργήσουν ως Επικεφαλής Διαχειριστές (Lead Managers).

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ο Τραμπ αναδημοσίευσε συνέντευξη του Πλεύρη

Εξοικονομώ - Επιχειρώ: Παράταση έως τις 30 Νοεμβρίου για περισσότερες από 400 επιχειρήσεις

Μετά την επιτυχία των καθαρών οικοπέδων, ας τολμήσουμε τα «καθαρά χωράφια» και μεταρρύθμιση της γης στην Ελλάδα

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider