Αυτή είναι η φωτογραφία που έκανε viral τον Τζεφ Μπέζος (pic)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αυτή είναι η φωτογραφία που έκανε viral τον Τζεφ Μπέζος (pic)
Ο Τζεφ Μπέζος μόλις αποκάλυψε ότι είναι μεγάλος φαν της σειράς «Stranger Things» και έγινε viral!

Όλα τα επεισόδια της τρίτης σεζόν της σειράς «Strager Things» είδε ο Τζεφ Μπέζος σε μόλις μια μέρα, μαζί με τα παιδιά του και τους φίλους τους και κατάφερε να γίνει viral στο διαδίκτυο, σύμφωνα με το Business Insider.

Η σειρά του Netflix είναι μία από τις δημοφιλέστερες σειρές της πλατφόρμας συνεχούς παρακολούθησης με εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο και όπως φαίνεται ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Amazon είναι ένας από αυτούς.

Μάλιστα, ο Τζεφ Μπέζος δημιούργησε μια από τις πιο χαρακτηριστικές εικόνες της σειράς στο σπίτι του! Πρόκειται για έναν τοίχο, καλυμμένο με τα γράμματα της αλφαβήτου και πολύχρωμα φωτάκια, ενώ στο πλάνο συμπεριέλαβε και το αγαπημένο γλυκό σνακ ενός από τους πρωταγωνιστές της σειράς.

Σύμφωνα με το Business Insider πολλοί ήταν οι φανς που ξαφνιάστηκαν βλέποντας τον Τζεφ Μπέζος να «προωθεί» ένα τηλεοπτικό σόου που ανήκει στο Netflix, μια από τις κύριες ανταγωνιστικές εταιρείες του Amazon Prime, της πλατφόρμας συνεχούς παρακολούθησης της δικής του εταιρείας.

Βέβαια, σε κάθε περίπτωση, το Netflix είναι πελάτης της Amazon, καθώς χρησιμοποιεί την υπηρεσία Amazon Web Service για να φιλοξενήσει τα βίντεο της.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider