FrieslandCampina Hellas: Αναδάσωση σε τρεις περιοχές, έργα αναβάθμισης σχολικών μονάδων στη Βόρεια Εύβοια

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
FrieslandCampina Hellas: Αναδάσωση σε τρεις περιοχές, έργα αναβάθμισης σχολικών μονάδων στη Βόρεια Εύβοια
Πρόγραμμα αναδάσωσης σε τρεις πληγείσες περιοχές της Ελλάδας πραγματοποίησε το ΝΟΥΝΟΥ της FrieslandCampina Hellas, καθώς και έργα αναβάθμισης σχολικών υποδομών σε πυρόπληκτες περιοχές της Β. Εύβοιας

Πρόγραμμα αναδάσωσης σε τρεις πληγείσες περιοχές της Ελλάδας πραγματοποίησε το ΝΟΥΝΟΥ της FrieslandCampina Hellas, καθώς και έργα αναβάθμισης σχολικών υποδομών σε πυρόπληκτες περιοχές της Β. Εύβοιας, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. Στοχευμένες δράσεις προσφοράς στην κοινωνία και στο περιβάλλον, για ένα πιο βιώσιμο μέλλον για όλους.

Συγκεκριμένα, το ΝΟΥΝΟΥ Family για την υλοποίηση των δράσεων αναδάσωσης συνεργάστηκε με τον μη κερδοσκοπικό περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, αφού πρώτα προσκάλεσε το κοινό να γίνει αρωγός της προσπάθειας. Έτσι, μέσω ψηφοφορίας, φυτεύτηκαν συνολικά 5.000 δέντρα σε περιοχές της Βόρειας Εύβοιας (Μονοκαρυά, Παππάδες και Κεραμεία), του Υμηττού (Ηλιούπολη) και της Πάτρας (Ζήρεια). Οι δενδροφυτεύσεις που πραγματοποιήθηκαν με τη συμμετοχή εθελοντών και εργαζομένων της εταιρείας, συμβάλλουν στην αναζωογόνηση των πληγεισών περιοχών, στην ενίσχυση των πνευμόνων πρασίνου αλλά και της τοπικής κοινωνίας, ενώ η δέσμευση της εταιρείας για τη συντήρησή τους για τα επόμενα δύο χρόνια, διασφαλίζει την παροχή φροντίδας και προστασίας του περιβάλλοντος.

Παράλληλα, το ΝΟΥΝΟΥ Gouda αναβάθμισε τους προαύλιους χώρους πέντε δημοτικών σχολείων σε χωριά της Βόρειας Εύβοιας που επλήγησαν το καλοκαίρι του 2021 από τις καταστροφικές πυρκαγιές. Στοχεύοντας στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των μαθητών, το NOYNOY Gouda πραγματοποίησε έργα ανάπλασης και καλλωπισμού των προαυλίων και του περιβάλλοντος χώρου των δημοτικών σχολείων της Λίμνης, Αγίας Άννας, Βασιλικών, Κερασιάς και Κρυονερίτη των δήμων Ιστιαίας-Αιδηψού & Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας. Η επιστροφή στα θρανία επεφύλασσε χαμόγελα και αισιοδοξία για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, που είχαν ανάγκη να έχουν πρόσβαση σε ένα όμορφο, χαρούμενο και ασφαλές περιβάλλον.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ενώνουν τις δυνάμεις τους Motor Oil και Γιατροί του Κόσμου

gazzetta
gazzetta reader insider insider