Μητσοτάκης: Μείωση του ΦΠΑ στις αερομεταφορές μόλις βρεθεί δημοσιονομικός χώρος

Κώστας Κετσιετζής
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μητσοτάκης: Μείωση του ΦΠΑ στις αερομεταφορές μόλις βρεθεί δημοσιονομικός χώρος
«Η Aegean έχει καταστεί στην πράξη ο εθνικός μας αερομεταφορέας. Συγχαρητήρια για την εταιρεία που έχετε χτίσει», τόνισε ο πρωθυπουργός.

Τη μείωση του ΦΠΑ στις αερομεταφορές, αμέσως μόλις βρεθεί δημοσιονομικός χώρος, προανήγγειλε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στην εκδήλωση της Aegean το μεσημέρι της Τετάρτης.

«Γνωρίζω ότι οι αερομεταφορές έχουν υψηλό ΦΠΑ. Μόλις βρεθεί δημοσιονομικός χώρος θα το μειώσουμε», τόνισε χαρακτηριστικά.

Κυβέρνηση και σωστή επιχειρηματικότητα συναντώνται σε ίδιο και διαφορετικό μήκος κύματος, τόνισε, μεταξύ άλλων, ο κ. Μητσοτάκης.

Δεν είναι τυχαίο ότι η Aegean αναδεικνύεται καλύτερη περιφερειακή εταιρεία συνεχώς

Δεν είναι τυχαίο ότι η Aegean αναδεικνύεται καλύτερη περιφερειακή εταιρεία συνεχώς, εξήγησε, μεταξύ άλλων, ο κ. Μητσοτάκης, ενώ αναφερόμενος στη συμφωνία της Aegean με την Airbus, σημείωσε ότι πρόκειται όχι μόνο για «τη μεγαλύτερη επένδυση στον τομέα των αερομεταφορέων, αλλά και μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές επενδύσεις γενικά, η οποία θυμίζει άλλες εποχές. Όταν ο Ελ. Βενιζέλος ίδρυε την πολιτική αεροπορία ή ο Ωνάσης την Ολυμπιακή».

«Η Aegean έχει καταστεί στην πράξη ο εθνικός μας αερομεταφορέας. Συγχαρητήρια για την εταιρεία που έχετε χτίσει», ανέφερε, στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός, εξηγώντας μάλιστα πως «η παρουσία μου στην εκδήλωση της Aegean είναι και πολιτική, καθώς σηματοδοτεί την έμφαση που δίνουμε στις επενδύσεις. Για τη δημιουργία θέσεων εργασίας και την τόνωση των δημοσίων εσόδων».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider