Σε προανακριτική στέλνει τον Παπαγγελόπουλο η κυβέρνηση – LIVE η συζήτηση

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Σε προανακριτική στέλνει τον Παπαγγελόπουλο η κυβέρνηση – LIVE η συζήτηση
Η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής ξεκίνησε στις 17:00 το απόγευμα και αναμένεται να ολοκληρωθεί το βράδυ με υπερψήφιση της πρότασης της πλειοψηφίας, από Νέα Δημοκρατία, Κίνημα Αλλαγής και Ελληνική Λύση. 

Σε προανακριτική επιτροπή στέλνει η πλειοψηφία της Βουλής, τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής ξεκίνησε στις 17:00 το απόγευμα και αναμένεται να ολοκληρωθεί το βράδυ με υπερψήφιση της πρότασης της πλειοψηφίας, από Νέα Δημοκρατία, Κίνημα Αλλαγής και Ελληνική Λύση.

Η Ολομέλεια θα ψηφίσει με μυστική ψηφοφορία για τη σύσταση Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια προανακριτικής. Τα έδρανα της κυβέρνησης, θα παραμείνουν σύμφωνα με τις πληοροφορίες άδεια, καθώς οι υπουργοί θα παρακολουθήσουν την συζήτηση από τα βουλευτικά έδρανα, σε μια κίνηση συμβολισμού περί διάκρισης των εξουσιών.

Παρών στη συνεδρίαση αναμένεται να είναι και ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης, που επιλέγει να παρουσιάσει αυτοπροσώπως τις θέσεις του.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider