Τζονς Χόπκινς: 2.500 νεκροί λόγω κορονοϊού σε 24 ώρες στις ΗΠΑ

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Τζονς Χόπκινς: 2.500 νεκροί λόγω κορονοϊού σε 24 ώρες στις ΗΠΑ
Ο κορονοϊός «θα φύγει», διαβεβαίωσε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε χθες Τετάρτη στον Λευκό Οίκο.

Περισσότερους από 2.500 θανάτους εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, κατέγραψαν κατά τη διάρκεια των τελευταίων 24 ωρών οι ΗΠΑ, με βάση τα δεδομένα του πανεπιστημίου Τζονς Χόπκινς.

Έπειτα από δύο ημέρες επιβράδυνσης, την Κυριακή και τη Δευτέρα, η νέα αλματώδης αύξηση των θανάτων (+2.502) ανέβασε τον αριθμό των θυμάτων σε 60.853, σύμφωνα με τα δεδομένα της σχολής ιατρικής της Βαλτιμόρης, που ανανεώνονται συνεχώς.

Οι ΗΠΑ ξεπέρασαν την Τρίτη το όριο του 1 εκατ. κρουσμάτων μόλυνσης

Μακράν η χώρα που υφίσταται το βαρύτερο πλήγμα από την πανδημία, οι ΗΠΑ ξεπέρασαν προχθές Τρίτη το όριο του ενός εκατομμυρίου κρουσμάτων μόλυνσης και πλέον στη χώρα αυτή εντοπίζεται το ένα τρίτο των ανθρώπων που έχουν προσβληθεί στον πλανήτη.

Ο κορονοϊός «θα φύγει», διαβεβαίωσε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε χθες Τετάρτη στον Λευκό Οίκο. «Θα φύγει, θα εξαλειφθεί», επέμεινε ο Ρεπουμπλικάνος ένοικος του Λευκού Οίκου, χωρίς να διευκρινίσει πώς.

Φωτογραφίες: Getty Images / Ideal Image

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Κατοικίες: Οι κινήσεις που «κλειδώνουν» την επιστροφή ενοικίου – Τι πρέπει να κάνουν οι φορολογούμενοι έως το τέλος Σεπτεμβρίου

ΕΦΚΑ: Ολοταχώς προς τη σύνταξη βγαίνει η γενιά των baby boomers - Γιατί συνεχίζουν να εργάζονται

AρρένΑ: Αύξηση πωλήσεων για το «νερό του Ολυμπιακού» - Οι στόχοι της οικογένειας Τσάκου

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider