Τα 65 της χρόνια κλείνει η Μέρκελ με τις ανησυχίες για την υγεία της να εντείνονται (vids)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τα 65 της χρόνια κλείνει η Μέρκελ με τις ανησυχίες για την υγεία της να εντείνονται (vids)
Τα πρόσφατα επεισόδια τρόμου που έχει αντιμετωπίσει η Γερμανίδα καγκελάριος έχουν δημιουργήσει εικασίες για την κατάσταση της υγείας της.

Τα 65 της χρόνια γιορτάζει η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ σήμερα Τετάρτη με τους φόβους για την υγεία της να εντείνονται ανησυχητικά.

Η Άνγκελα Μέρκελ είναι καγκελάριος της Γερμανίας από τον Νοέμβριο του 2015, με τη δημοτικότητα της να παραμένει ιδιαίτερα υψηλή.

Τα πρόσφατα επεισόδια τρόμου που έχει αντιμετωπίσει η Γερμανίδα καγκελάριος έχουν δημιουργήσει εικασίες για την κατάσταση της υγείας της.

  • Κατά τη διάρκεια της επίσημης υποδοχής, του Ουκρανού Προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι, στο προαύλιο της Καγκελαρίας, η Μέρκελ άρχιζε να τρέμει εμφανώς και να σφίγγει τα χείλη της για να μπορέσει να διαχειριστεί την κατάσταση. Αμέσως μετά την ανάκρουση του γερμανικού ύμνου, η Καγκελάριος φάνηκε να συνέρχεται και επιθεώρησε κανονικά το τιμητικό άγημα μαζί με τον προσκεκλημένο της.

  • Για δεύτερη φορά, μέσα σε διάστημα 10 ημερών, από το πρώτο επεισόδιο εμφανίστηκε ξανά να τρέμει σε δημόσια εκδήλωση η Άνγκελα Μέρκελ. Η καγκελάριος, άρχισε να τρέμει, κατά τη διάρκεια της συνάντησής της με τον Φρανκ-Βάλτερ Στάινμάιερ. Το περιστατικό απέδωσε εκείνη τη φορά σε αφυδάτωση και συνέστησε μάλιστα να πίνουμε περισσότερο νερό και λιγότερους καφέδες όταν κάνει ζέστη!

  • Για τρίτη φορά μέσα σε ένα μήνα η Γερμανίδα Καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, εθεάθη δημοσίως να τρέμει, κατά την τελετή υποδοχής του φινλανδού πρωθυπουργού Αντι Ρίνε στο Βερολίνο. Η 65χρονη (σήμερα) καγκελάριος της Γερμανίας, άρχισε και πάλι να τρέμει την ώρα της επίσημης τελετής στο Βερολίνο, επαναφέροντας τον παγκόσμιο προβληματισμό για την κατάσταση της υγείας της.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider