Προσαγωγή του Έκτορα Κουφοντίνα στο Σύνταγμα κατά τη διάρκεια πορείας υπέρ του Δ. Κουφοντίνα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Προσαγωγή του Έκτορα Κουφοντίνα στο Σύνταγμα κατά τη διάρκεια πορείας υπέρ του Δ. Κουφοντίνα
Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση χημικών και οι διαδηλωτές κινήθηκαν προς την οδό Ερμού και την Καραγιώργη Σερβίας.

Σε 29 προσαγωγές συνολικά, προχώρησαν οι αστυνομικές δυνάμεις κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης για τον Δημήτρη Κουφοντίνα, ενώ προσήχθη και ο γιος του Δημήτρη Κουφοντίνα, Έκτορας Κουφοντίνας, στην προσπάθεια που έγινε για συγκέντρωση σήμερα το μεσημέρι στο Σύνταγμα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, περίπου 200 άτομα επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος στις 12 το μεσημέρι, αλλά οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις τους εμπόδισαν να κλείσουν τους δρόμους και τους απώθησαν, χρησιμοποιώντας χημικά, και ρίψεις νερού από τον «Αίαντα» της αστυνομίας ενώ έγιναν και αρκετές προσαγωγές, μεταξύ των οποίων και αυτή του Έκτορα Κουφοντίνα.

Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση χημικών και οι διαδηλωτές κινήθηκαν προς την οδό Ερμού και την Καραγιώργη Σερβίας, αλλά συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Κολοκοτρώνη, όπου προσπάθησαν να κάνουν πορεία στην οδό Σταδίου, αλλά και πάλι η αστυνομία δεν τους επέτρεψε να κλείσουν το δρόμο, ενώ προχώρησε σε προσαγωγές.

Στη συνέχεια μια ομάδα κατέληξε στην πλατεία Κοτζιά, όπου οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν ρίψεις νερού με τον «Αίαντα», ενώ το ίδιο έγινε λίγα λεπτά αργότερα στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου, προκειμένου και πάλι, σύμφωνα με την Αστυνομία, να παραμείνουν οι δρόμοι ανοιχτοί.

Αυτή την ώρα η κατάσταση βαίνει προς εκτόνωση, ενώ μόνο μια μικρή ομάδα παρέμεινε μέχρι πριν από λίγο στη συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Ιπποκράτους, χωρίς να δημιουργεί κάποιο πρόβλημα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.