Τη συνέχιση των κινητοποιήσεων προανήγγειλε σε ανακοίνωση η ΓΣΕΕ με αφορμή τις απεργιακές κινητοποιήσεις που πραγματοποιούνται σήμερα. Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι:

«Μαζική και αγωνιστική απάντηση στη δογματική εμμονή της κυβέρνησης στις καταστροφικές και αδιέξοδες πολιτικές των μνημονίων, έδωσαν σήμερα χιλιάδες εργαζόμενοι που μετείχαν στην 24ωρη γενική απεργία και στο συλλαλητήριο των συνδικάτων στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Με βασικό σύνθημα "όλοι μαζί μπορούμε να αποτρέψουμε τα χειρότερα και να ανατρέψουμε τα προηγούμενα" εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, άνεργοι, νέες και νέοι διαδήλωσαν κατά της φτώχειας, της ανεργίας, της κατάργησης του κοινωνικού κράτους, της κρίσης και των ελλειμμάτων.

Οι διαδηλωτές μετά τις ομιλίες των συνδικαλιστικών εκπροσώπων στην πλατεία Κλαυθμώνος, πραγματοποίησαν πορεία στην Βουλή όπου αντιπροσωπεία επέδωσε ψήφισμα διαμαρτυρίας.

Η ΓΣΕΕ μαζί με τους εργαζόμενους θα συνεχίσει τον αγώνα για την απόκρουση των καταστροφικών πολιτικών, θα συνεχίζει να αγωνίζεται έως ότου μπει οριστικό τέλος στα μνημονιακά μέτρα και στα κυβερνητικά νομοθετήματα που εξαθλίωσαν την Ελληνική κοινωνία».

Ακολουθεί η δήλωση του οργανωτικού γραμματέα ΓΣΕΕ, Βαγγέλη Μουτάφη:

«Εργαζόμενοι και συνταξιούχοι σ’ όλη την Ελλάδα διαδηλώνουν ενάντια στις μνημονιακές και νεομνημονιακές πολιτικές, ενάντια στις πολιτικές που κατεδαφίζουν την κοινωνική ασφάλεια, ενάντια στην φοροεπιδρομή, ενάντια στις μειώσεις των συντάξεων. Όσο συνεχίζονται αυτές οι πολιτικές θα εντείνονται και οι αγώνες μας.»