Αυτή είναι η λίστα με τα ποσά που έλαβαν τα ΜΜΕ για το «Μένουμε Σπίτι»

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αυτή είναι η λίστα με τα ποσά που έλαβαν τα ΜΜΕ για το «Μένουμε Σπίτι»
Αυτή είναι η λίστα με τα ποσά που εισέπραξαν τα ΜΜΕ για την ενημερωτική καμπάνια εν μέσω πανδημίας κορονοϊού.

Τη πολυαναμενόμενη λίστα με τα ποσά που έλαβαν τα μέσα ενημέρωσης για την ενημερωτική καμπάνια κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορονοϊού, έδωσε στη δημοσιότητα η κυβέρνηση.

Κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας τόνισε πως από την πρώτη στιγμή της πανδημίας η κυβέρνηση κινήθηκε γρήγορα προκειμένου να αποτρέψει την επέλασή του, να στηρίξει το σύστημα υγείας και να σωθούν ζωές.

«Οι έκτακτες και επείγουσες καταστάσεις επέβαλαν την άμεση ενεργοποίηση κάθε δυνατότητας ενημέρωσης των πολιτών. Στο πλαίσιο αυτών των εξαιρετικά επειγουσών και έκτακτων καταστάσεων, η Πολιτεία προχώρησε στην εφαρμογή σχεδίου ενημέρωσης, την εκπόνηση του οποίου ανέθεσε σε ανάδοχο που διέθετε τις ειδικές γνώσεις, την εμπειρία και το εξειδικευμένο προσωπικό για να το υλοποιήσει έγκαιρα και αποτελεσματικά» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Πέτσας, και συμπλήρωσε:

Όπως δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας η λίστα των 18 σελίδων, με τα ΜΜΕ που έλαβαν χρήματα στο πλαίσιο της καμπάνιας «Μένουμε Σπίτι», η συγκεκριμένη λίστα είχε γίνει το προηγούμενο διάστημα αντικείμενο σκληρής πολιτικής αντιπαράθεσης, με τον ΣΥΡΙΖΑ να υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση, μέσω της χρηματοδότησης για την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι» «εξαγόραζε» τα ΜΜΕ.

Δείτε τη λίστα με ένα κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider