Δήμος Αχαρνών: Το Ολυμπιακό Χωριό αλλάζει όψη

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Δήμος Αχαρνών: Το Ολυμπιακό Χωριό αλλάζει όψη
Οι λόφοι σκουπιδιών και τα ογκώδη απορρίμματα έχουν δώσει τη θέση τους σε καθαρά πεζοδρόμια και δρόμους.

Κάτι αρχίζει να αλλάζει στο Ολυμπιακό Χωριό, καθώς η εικόνα εγκατάλειψης και τα στοιβαγμένα απορρίμματα ανήκουν στο παρελθόν.

Οι προσπάθειες του Δήμου Αχαρνών να διαχειριστεί το πρόβλημα με τα απορρίμματα και να κάνει καλύτερη την ποιότητα ζωής των κατοίκων του, αποδίδουν καρπούς.

Οι λόφοι σκουπιδιών και τα ογκώδη απορρίμματα έχουν δώσει τη θέση τους σε καθαρά πεζοδρόμια και δρόμους, κάτι που μέχρι πρότινος δεν θεωρούνταν δεδομένο για τους κατοίκους του.

Το χωριό ανήκει διοικητικά στο Δήμο Αχαρνών, έναν από τους μεγαλύτερους της χώρας και ζουν σε αυτό γύρω στις 2.500 οικογένειες.

«Θέλουμε κάθε γωνιά της πόλης να είναι καθαρή. Ξέρουμε και ζούμε την αγωνία των δημοτών και δίνουμε τιτάνια μάχη για να αντιμετωπίσουμε το θέμα της καθαριότητας», τόνισε ο Δήμαρχος Αχαρνών, Σπύρος Βρεττός.

Υπενθυμίζεται πως το 2019 ο ΟΑΕΔ παραχώρησε τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Χωριού στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, στις οποίες περιλαμβάνονται: συγκρότημα κλειστών γυμναστηρίων με τους βοηθητικούς τους χώρους, κολυμβητική δεξαμενή με τις εγκαταστάσεις της, στάδιο, γήπεδα τένις, αντλιοστάσιο άρδευσης του γηπέδου και χώροι στάθμευσης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider