Υεμένη: Οι Χούθι υποστηρίζουν ότι εξαπέλυσαν επίθεση κατά του αεροπλανοφόρου Harry Truman στην Ερυθρά Θάλασσα

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Υεμένη: Οι Χούθι υποστηρίζουν ότι εξαπέλυσαν επίθεση κατά του αεροπλανοφόρου Harry Truman στην Ερυθρά Θάλασσα
Σύμφωνα με τους Χούθι, οι δυνάμεις τους εκτόξευσαν 18 πυραύλους και ένα drone.

Οι αντάρτες Χούθι της Υεμένης ανακοίνωσαν ότι πραγματοποίησαν επίθεση κατά αμερικανικού αεροπλανοφόρου στην Ερυθρά Θάλασσα, μία ημέρα μετά τις αμερικανικές επιθέσεις εναντίον προπυργίων των φιλοϊρανών ανταρτών.

«Σε απάντηση στην (αμερικανική) επίθεση, οι ένοπλες δυνάμεις πραγματοποίησαν στρατιωτική επιχείρηση (...) κατά του αμερικανικού αεροπλανοφόρου USS Harry Truman και των συνοδευτικών του πολεμικών πλοίων στο βόρειο τμήμα της Ερυθράς Θάλασσας», σύμφωνα με ανακοίνωση των Χούθι όπου διευκρινίζεται ότι οι δυνάμεις τους εκτόξευσαν 18 πυραύλους και ένα drone.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Μητσοτάκης για Συνταγματική Αναθεώρηση: Αλλαγή άρθρου 86, νέα βάση για τη μονιμότητα στο Δημόσιο - Τι αναφέρει για ΠτΔ και ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης

Νέα Επιχειρησιακή Σύμβαση στην Alpha Bank - Στα 1.600 ευρώ ο κατώτατος μισθός

Ακίνητα: Έρχεται η μεγάλη απογραφή - Ποια στοιχεία θα δηλώσουν 7 εκατ. φορολογούμενοι

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider