La Repubblica: Ο Τραμπ Τζ. σκότωσε προστατευόμενα είδη άγριων πουλιών στη λιμνοθάλασσα της Βενετίας

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
La Repubblica: Ο Τραμπ Τζ. σκότωσε προστατευόμενα είδη άγριων πουλιών στη λιμνοθάλασσα της Βενετίας
Η υπόθεση, σύμφωνα με την εφημερίδα, συζητήθηκε στο περιφερειακό συμβούλιο της περιφέρειας Βένετο, έπειτα από ερώτηση των Ιταλών οικολόγων.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο της ιταλικής εφημερίδας La Repubblica, o Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ, γιος του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, επισκέφθηκε πρόσφατα τη λιμνοθάλασσα της Βενετίας όπου επιδόθηκε σε κυνήγι προστατευόμενων ειδών πουλιών.

Η υπόθεση, σύμφωνα με την εφημερίδα, συζητήθηκε στο περιφερειακό συμβούλιο της περιφέρειας Βένετο, έπειτα από ερώτηση των Ιταλών οικολόγων. Ο Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ, γράφει η εφημερίδα, επισκέφθηκε την περιοχή τον περασμένο Δεκέμβριο και μαζί με τη σύντροφό του και φίλους, πήρε μέρος σε κυνήγι στη λιμνοθάλασσα της Γαληνοτάτης.

Aμερικανικός ιστότοπος για το κυνήγι, το «The global hunt for adventure», ανήρτησε και σχετικό βίντεο με συνέντευξη του γιου του προέδρου των ΗΠΑ.

«Σε μια σκηνή του βίντεο, ο Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ περιγράφει τις πάπιες τις οποίες σκότωσε, και στις εικόνες διακρίνονται -νεκρά- ιδιαίτερα σπάνια είδη πανίδας, όπως η πάπια Casarca», δήλωσε ο περιφερειακός σύμβουλος των οικολόγων, Αντρέα Τζανόνι, ο οποίος πρόσθεσε ότι η ιταλική νομοθεσία απαγορεύει το κυνήγι σε όλους τους ξένους πολίτες.

Οι Ιταλοί οικολόγοι ανακοίνωσαν ότι θα ζητήσουν από τον υπουργό Περιβάλλοντος, Τζιλμπέρτο Πικέτο Φρατίν να εξηγήσει τί ακριβώς συνέβη και πώς μπόρεσαν, προστατευόμενα είδη πτηνών, να μπουν στο στόχαστρο κυνηγών, ανάμεσα στους οποίους φέρεται να συγκαταλέγεται και ο γιος του Ντόναλντ Τραμπ.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Αυτοί είναι οι μεγαλοοφειλέτες της Εφορίας και του e-ΕΦΚΑ - Δείτε τις λίστες

Προς εξαγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών η Euronext - ΕΧΑΕ: Αξιολογούμε την πρόταση

Κοινοτικά λεφτά υπάρχουν - Ανοιχτή επιστολή στον Πρωθυπουργό - ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ στο Κίνημα Δημοκρατίας

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider