Ολυμπιακοί Αγώνες: «Χάλκινος» στο άλμα επί κοντώ ο Εμμανουήλ Καραλής

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ολυμπιακοί Αγώνες: «Χάλκινος» στο άλμα επί κοντώ ο Εμμανουήλ Καραλής
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Στο βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 στο Παρίσι βρέθηκε ο Εμμανουήλ Καραλής.

Στο βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 στο Παρίσι βρέθηκε ο Εμμανουήλ Καραλής μετά από μία εξαιρετική επίδοση στον τελικό του άλματος επί κοντώ, όπου και κατέκτησε την τρίτη θέση με καλύτερο άλμα στα 5,90 μέτρα.

Την πρώτη θέση με νέο παγκόσμιο ρεκόρ στα 6,25 μέτρα κατέκτησε ο Σουηδός Αρμάντ Ντουπλάντις, ενώ το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Σαμ Χέντρικς από τις ΗΠΑ.

Το μετάλλιο του Καραλή είναι το 6ο της ελληνικής αποστολής στο Παρίσι, μετά από το ασημένιο του Χρήστου (κολύμβηση) και τα χάλκινα των Τσελίδη (τζούντο), Πετρούνια (ενόργανη), Φίτσιου-Κοντού (κωπηλασία), Παπακωνσταντίνου-Γκαϊδατζή (κωπηλασία).

Είναι το 31ο μετάλλιο που παίρνει ο ελληνικός στίβος στην Ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων και 128ο συνολικά.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Η Παρασκευή… είναι Wolt Day: Τι παρήγγειλαν οι Έλληνες το 2025

Σε Telekom μετονομάζεται η Cosmote Telekom -Το μέρισμα και οι επόμενες κινήσεις

Εξοικονομώ 2025: Αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση των έργων - Αγώνας δρόμου έως την προθεσμία

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider